Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-05-29 07:41 ___Samy___ managingmadrid.com
Carvajal: „Ramosnak és az elnök úrnak meg kell oldaniuk a problémáikat” Nyilatkozatok

Dani Carvajal is megszólalt a Ramos üggyel kapcsolatosan, és megosztotta gondolatait Florentino Perez és csapattársa kapcsolatáról.

„Ramosnak és az elnök úrnak meg kell oldaniuk a problémáikat. Sergio a csapatkapitányunk és nagyon fontos a jelenléte. Nem ugyanaz a Real Madrid Ramos nélkül. Ki kell találniuk valamit.”

Florentino Perez a tegnapi nyilatkozatában elismerte, hogy Sergio Ramosnak megkeresése van Kínából, és a játékos fontolgatja a távozást. Spanyol beszámolók szerint ugyanakkor kettejük kapcsolata megromlott, habár az elnök ezt nem ismerte el az Onda Ceronak adott nyilatkozatában.

„Sergio a kapitányunk és ezzel mindent el is mondtam. Normális dolog, hogy vannak ajánlatai, hiszen egy nagyszerű játékos, normális, hogy más klubok is szeretnék őt. Nagyon szeretném ha megtartanánk a következő idényre is. El tudom-e képzelni Kínában? Egyelőre azt látom, hogy jövőhét hétfőn a spanyol válogatottal edz Las Rozasban”– mondta Carvajal.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend