Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-06-15 08:59 Tromposch Ádám as.com
A Real Madrid nem fog bankot robbantani Pogbáért Átigazolási hírek

A L’Équipe Real Madridhoz közeli forrásokra hivatkozva közölte, hogy a spanyol klub nem fog Pogábért bankot robbantani, tehát nem fog irreálisan magas összeget kifizetni a középpályásért.

Miután a Real Madrid már megszerezte Rodrygót, Militaót, valamint Jovic, Hazard és Mendy ügye is lezárult, a vezetőség és persze Zidane most egy középpályást szeretne. Zidane elsőszámú jelöltje Paul Pogba, azonban ha ő nem jön össze, akkor Cristian Eriksen is megoldás lehet. A francia szaklap, a L’Équipe szerint azonban a klub annyira nem töri össze magát Pogbáért, főleg azok után, hogy már most rekordot jelentő összeget költöttek, pedig még csak június közepe van.

A francia lap szerint a Real Madrid meghatározott egy limitet, amit még hajlandó kiadni a középpályásért, aki ráadásul már újfent ott van a Juventus listáján is. Pogba ügynöke Mino Raiola, ez pedig azt jelenti, hogy ő biztos nem sieti el az ügyet, és kivár, egészen addig, ami ő és ügyfele is nem kapja meg, ami szerinte jár nekik. A Real Madrid ezért aggódik, hiszen a vezetőség semmiféle licitháborúba nem akar belemenni.

A francia szaklap odáig ment, hogy egy Real Madrid alkalmazottól idézett a cikkében: „Ha Neymar vagy Mbappé csatlakozik a kerethez, akkor simán kifizetjük neki a 20 milliós fizetését, hiszen világsztárokról beszélünk, azonban Pogba esete más, ő egy igazán remek játékos, azonban nem hozhatjuk ide, és tehetjük őt rögtön a legjobban kereső játékossá a keretben. Át kell gondolnia, hogy mit akar, meg kell beszélni a körülötte lévőkkel, akik hatással vannak az ügyére.”

A sorok között olvasva egyelőre úgy tűnik, hogy Pogba ügynöke annyi pénzt akar kisajtolni a Pogba-üzletből, amennyit csak lehet, ezzel persze a saját járadékát is megemelné. Az biztos, hogy ez az ügy nem fog egyhamar lezárulni.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend