Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-06-15 13:33 Tromposch Ádám as.com
Vinícius a legjobb 20 év alatti játékosok között Egyéb hírek

A L’Équipe 50 játékosból álló listát készített, melyen a legjobb 20 éven aluli spílereket rangsorolta. Az első helyen De Ligt áll, de Vinícius is előkelő helyet kapott.

A Real Madrid támadója, Vinícius Junior (8.) bekerült a top10-be a listán. A mostanában a PSG-vel és a Barcával is összeboronált De Ligt áll az „élen” ebben az összevetésben, az Ajax védője az első, őt követi a Dortmund szélsője, Jadon Sancho, valamint a Bayer Levekrusen középpályása, Kai Havertz.

A listán ott van a nyáron a csapathoz csatlakozó Rodrygo, aki a 28. helyen tűnik fel, és egyelőre még kérdéses, hogy Zidane számol-e a vele az előttünk álló szezonban, vagy kölcsönbe távozik.

A Benfica felkapott támadója, Joao Félix a negyedik helyen áll a listán, az ő sorsa továbbra is kérdéses, de a Real Madrid aligha igazolja le ezen a nyáron. A top10-be Viníciuson kívül még Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Nicolò Zaniolo (Roma), Moise Kean (Juventus), Declan Rice (West Ham) és Ibrahima Konaté (RB Leipzig)  fér be.

Az 50-es listára négy spanyol játékos fért oda. A legelőrébb rangsorolt fiatal tehetség Pedro Porro, ő a 22., és a Girona jobbhátvédje. Őt követi Brahim Díaz, akit a Real Madrid a ManCitytől vásárolt meg (38.), majd a Valencia játékosa, Ferrán Torres (39.), és végül a Celta Vigo középpályása Fran Beltrán (43.).

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend