Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-06-15 13:54 Tromposch Ádám as.com
Navas végül mégis marad Madridban? Átigazolási hírek

Úgy tűnt, hogy Keylor Navas biztosan elhagyja a Real Madridot, azonban azok a feltételek, amelyeket a kapus megszabott, ezt a távozást egyre nehezebbé, lehetetlenné (?) teszik.

Miután Zidane eldöntötte, hogy a következő szezontól a belga kapus, Thibaut Courtois lesz a Real Madrid elsőszámú választása a kapuban, úgy tűnt, Keylornak nincs maradása, és biztosan távozik a több játéklehetőség reményében. Azonban a mostani körülmények között egyre inkább valószínűbb, hogy marad.

Mindennek két fő oka van: kevés az érdeklődő, és Navasnak sok feltétele van. Az egyértelmű, hogy távozna, azonban azt akarja, hogy a Real Madrid ingyen engedje el őt, és fizessék ki neki azt a járandóságot, ami a szerződése szerint járna neki a következő két évben. Sőt, a következő klubjában már 7 milliót akar keresni, ami 2 millióval több a jelenlegi éves fizetésénél.

A Real Madrid vezetősége az első két „követelést” visszautasította, és egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy csak a PSG és a Manchester United tudná kifizetni a kapus által kért fizetést. Azonban egyik csapat sem fizetne a 32 éves játékosért ezen a nyáron.

A United nem akar megválni De Geától, annak ellenére sem, hogy a következő szezonban nem indulhat a Bajnokok Ligájában a csapat. Az angolok tehát megtartanák a spanyolt, és a hírek szerint egy jó ajánlatot már vissza is dobtak, ami a PSG-től érkezett érte.

Ez talán előrevetítené, hogy Navas a francia topklubhoz igazol, azonban Leonardo kinevezése sportigazgatónak, inkább arra utal, hogy a franciák a Milan kapusát hoznák el, Donnarumma személyében. A fiatal olasz kapust 60 millió euró körül lehetne kivásárolni. Navas még felmerült a Porto és a Benfica együttesénél is, azonban egyik klub sem lenne képes kigazdálkodni a fizetését.

Ezek után egyre nagyobb az esély arra, hogy Keylor Navas a 2019/20-as szezont is a Real Madrid kötelékében kezdi meg…

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend