Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-06-18 08:00 ___Samy___ marca.com
Ceballos kiakadt a sajtóra Nyilatkozatok

Dani Ceballos és Zinedine Zidane kapcsolata sosem volt a legjobb, így nem csoda ha a spanyol média számos hírt hoz le velük kapcsolatban.

A legutóbbi hírek szerint a Zidane és Ceballos az idény végeztével elbeszélgettek, ahol a francia edző közölte a fiatal spanyol játékossal, hogy a jövőben nem tart igényt a szolgálataira. Erre Ceballos válasza csak annyi volt, hogy: „Nem probléma főnök, én sem akarok Önnel dolgozni”, legalábbis a sajtó szerint.

Ceballos szerint azonban szó nem volt ilyenről, és a közösségi médiában kategorikusan cáfolta is a megjelent híreket.

„Szeretném világossá tenni a médiában közzétett információk fényében, amelyeket nem kívánok megnevezni, hogy a Real Madrid technikai stábjával folytatott privát beszélgetéseim soha nem kerültek nyilvánosságra”, írta a játékos Twitteren.

„Ebből adódóan kategorikusan cáfolom a velem kapcsolatban megjelent kijelentéseket, tiszteletben tartva a témát.”

„Végül pedig szerintem ez nem profizmusra vall és helytelen, hogy ilyen ál híreket publikálnak, ráadásul úgy, hogy egy olyan nemzetközi tornán dolgozunk és harcolunk a spanyol nemzeti csapattal, mint az U21-es Európa-bajnokság.”

Ceballos az olaszok ellen egy hatalmas gólt rúgott, a Real Madridnál a jövője pedig még mindig a levegőben lóg.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend