Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-06-19 09:23 e.gergo realmadrid.com
Jović: „Benzema kétség kívül az elmúlt évtized egyik legjobb támadója” Nyilatkozatok

Hivatalos bemutatása után Luka Jović a Real Madrid TV munkatársának nyilatkozott első benyomásairól és jövőbeli terveiről a csapatban.

Milyen volt az első napod Madridistaként?
Hihetetlen érzés volt. Nagyon örülök neki, hogy a világ legjobb klubjának része lehetek. Hatalmas öröm számomra, hogy magamra húzhatom a Real Madrid mezét. Csodálatos volt kilépni a Santiago Bernabéu stadion gyepére, nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem van viselni ezt a mezt”.

Miért a Real Madridot választottad?
„Fali Ramadani, az ügynököm az, aki gondját viseli a karrieremnek. Ő hozta nekem a Real Madrid ajánlatát, és azonnal el is fogadtam”.

Mennyire motivál a csapat európai kupatörténelme?
„Nagyon motiváló ez a tizenhárom BEK/BL győzelem, és szeretnék én is trófeákat nyerni a csapattal. Remélem, hogy még több Bajnokok Ligája cím megszerzésében segíthetem a Real Madridot. Az az álmom ebben a csapatban, hogy megnyerjem a Bajnokok Ligáját”.

Tapasztalt vagy már az európai porondon, és te vagy a legfiatalabb játékos a Bundesliga történelme során, aki egy meccsen öt gólt is tudott szerezni…
„Sok gyönyörű pillanatban volt részem a szezon során. A Düsseldorf elleni meccs volt a legkülönlegesebb. Boldog vagyok, mert hosszú ideig emlékezni fognak arra a meccsre az emberek, és nagyon örülök, hogy beírhattam magam a Bundesliga történelemkönyvébe. Remélem, képes leszek ugyanerre a spanyol bajnokságban is”.

Benzema
„Kétség kívül az elmúlt évtized egyik legjobb támadója. Tizenegy éves voltam, mikor ő a Real Madridhoz igazolt, sok gólját és sok meccsét láttam, és megtiszteltetés, hogy a csapattársa lehetek. Remélem, hogy sokat tanulok majd tőle”.

Mit üzennél a szurkolóknak?
„Egy álmom vált valóra azzal, hogy a Real Madridhoz csatlakoztam. Remélem segíteni tudok majd a klubnak abban, hogy nagyszerű eredményeket érjünk el a következő szezonban. Alig várom, hogy megkezdődjön a munka. Hala Madrid!”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend