Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-07-13 13:53 Tromposch Ádám realmadrid.com
Odriozola: „A csapat éhes a sikerre, és alig várja az új szezont” Nyilatkozatok

A Real Madrid jobbhátvédje, Álvaro Odrizola is a csapattársaival együtt készül Montrealban az új szezonra. Az előszezon harmadik edzése után adott interjút a spanyol védő a Real Madrid TV-nek.

„Nagyon örülök, hogy újra edzésbe kellett állnunk. Elég kemény hónapok vannak mögöttem a sérülésem miatt. Nem lehettem együtt a csapattal. Most viszont már nagyon boldog és elégedett vagyok. Minden jól ment, a kulcscsontom is tökéletes állapotban van.”

„Nagyon boldog vagyok, és mindent bele adok majd, hogy jó szezonunk legyen. Sok-sok kemény munka és önfeláldozás hozza meg végül az áhított eredményeket. A kulcscsontom miatt sokat szenvedtem, de végül helyrejött. Amikor pedig újra együtt dolgozhatsz a pályán a csapattársaiddal, az mindennél többet ér. Nagyon hálás vagyok a Real Madrid orvosi csapatának, akik kiváló munkát végeztek.”

„Jó érzésekkel álltunk munkába. Jól dolgozunk, mindenki nagyon motiváltnak tűnik. A csapat éhes a sikerre, és alig várja az új szezon kihívásait. Mindent beleadunk, hogy örömet szerezzünk a szurkolóinknak, hiszen megérdemlik.”

„Fontos, hogy az elején mindenki jól érezze magát, keményen kell dolgoznunk, hogy aztán minden jól menjen a későbbiekben, túl kell lennünk a felkészülés ezen időszakán is, ilyenkor mintha autópilóta módba kapcsolva dolgoznánk. Mindenki keményen dolgozik, boldogok vagyunk, és teszünk róla, hogy jó szezonunk legyen.”

„Szeretnénk minden címet begyűjteni az előttünk álló szezonban, ez az, amit a klub elvár. Személyes oldalról persze szeretnék tovább fejlődni, hogy 100 százalékot tudjak adni, szeretnék sok gólpasszt kiosztani, és valamivel több gólt szerezni. Remélem fantasztikus szezon vár ránk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend