Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-08-08 08:39 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Napról napra jobbak vagyunk” Barátságos mérkőzésekNyilatkozatok
Barátságos mérkőzés 2019 AUG 07 (szerda) 19:00 Red Bull Arena 0-1

A Real Madrid Eden Hazard találatával 1-0-ra legyőzte az osztrák Red Bull Salzburg csapatát, Zinedine Zidane pedig egy rövid interjú erejéig a sajtó rendelkezésére is állt a lefújást követően.

A francia mester elmondta, hogy nagyon elégedett a mutatott játékkal, és hogy napról napra fejlődik a csapat: „Nagyon elégedett vagyok, jó teljesítményt nyújtottunk, és ez is volt a célunk, mikor ide érkeztünk. Nagyszerű dolgokat fogunk véghezvinni a szezon során, és most még az előszezonbeli munka a fontos, mert az első bajnoki meccsünk előtt van még egy felkészülési meccsünk. Fokozatosan kezdünk készen állni, és napról napra jobbak vagyunk. Ezt a mai meccs is megerősítette”.

Zidane azt is elmondta, hogy minden ellenfelet komolyan kell venni, szerinte nincsenek kis csapatok: „Értékelem a csapat erőfeszítéseit, mert fontos jól játszani, de nem egyszerű feladat egy ilyen kemény ellenféllel szemben ilyen teljesítményt lehozni. Nincsenek kis csapatok. Ha nem összpontosítasz, akkor bármelyik csapat megnehezítheti az életedet. Ma fegyelmezettek voltunk, és intenzitással játszottunk. A második félidőben szenvedtünk picit, de örülünk neki, hogy sikerült megnyernünk a meccset”.

Zidane a nyilatkozat során kitért arra is, hogy szerinte ez a keret nagy dolgokra hivatott eebben a szezonban: „Elégedett vagyok, végtére is egy edző azt akarja, hogy minden játékosa bevethető legyen. Van még egy meccsünk a spanyol bajnokság első fordulója előtt, és szeretnénk jó formában érkezni majd, hogy versenyben lehessünk. Ha ez sikerül, akkor nagy dolgokat fogunk elérni együtt”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend