Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-08-20 14:36 e.gergo marca.com
Hazard a Villarreal ellen térhet vissza Sérülések, eltiltások

Eden Hazard a vártnál korábban térhet vissza a hírek szerint. A spanyol MARCA napilap beszámolója szerint a belga játékos már a szeptember elsején megrendezésre kerülő, Villarreal elleni bajnokin is ott lehet.

Eden Hazard augusztus 16-án, a Real Madrid edzésén szenvedett combsérülést, az előzetes hírek szerint pedig három-négy hét kihagyás várt rá. A mai hírek már arról szólnak, hogy kicsivel több, mint két hét kihagyás után már bevethető lesz a játékos, és ha ez igaz, akkor már a Villarreal elleni utazó keretben is Zidane rendelkezésére állhat. A MARCA beszámolója szerint a játékos felépülésének sebességén a Real Madrid szakmai stábja is meglepődött, és hacsak nem esik vissza az állapota az edzések közben, már a keretben lehet a spanyol bajnokság harmadik fordulójában.

Az előszezon során három játékos szenvedett sérülést a Real Madrid keretéből: Eden Hazard az első bajnoki forduló előtti célegyenesben dőlt ki, korábban pedig Ferland Mendy és Rodrygo Goes sérült meg. Az edzői stáb a hírek szerint a nagyobb nyári megterhelést okolja a sérülések miatt, ennélfogva nem aggódnak amiatt, hogy szezon közben ebből problémája lenne majd a klubnak – számol be a MARCA. A nemrégiben felépült Brahim Díaz pont most állt vissza a sérültek sorába egy edzésen szerzett combizom sérülés miatt, neki várhatóan három-négy hetet kell kihagynia.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend