Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-08-21 09:25 e.gergo realmadrid.com
Videó: Asensio első lépései a műtét után Multimédia, videók

Marco Asensio július 24-én szenvedett bal lábában keresztszalag szakadást és porcsérülést, műtétjére pedig bő két hétre rá került sor.

Most, szűk két héttel a beavatkozás után a játékos egy videóval jelentkezett be a támogató felé, melyen már az látható, hogy már mankóval jár. A hírek szerint Marco Asensio nem valószínű, hogy pályára léphet a 2019/2020-as szezonban, vagy ha igen, akkor is csak nagyon az idény vége felé csatlakozhat be a játékba, miután komoly sérülést szenvedett az Arsenal elleni nyári felkészülési mérkőzésen. A játékos azonban pozitívan áll a dolgokhoz, a közösségi oldalain megosztott videót a következő szöveggel kísérte: „Két hét telt el a műtét óta. Lépésről lépésre haladok a felépülésben. Köszönöm a támogatást! Folytatjuk a munkát”.

Marco Asensio videóját az alábbi beágyazott videón keresztül tekintheted meg. Amennyiben készülékeden nem jelenik meg a beágyazott tartalom, kattints ide a videó megtekintéséhez.

asensio-felepules

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend