Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-09-02 09:23 e.gergo realmadrid.com
Bale duplájával döntetlen! Jegyzőkönyv: Villarreal 2-2 Real Madrid Spanyol Bajnokság

A spanyol bajnokság második fordulójában a Real Madrid a Villarreal otthonába látogatott, a mérkőzésen Bale duplája egy pontot ért a csapatnak.

A Villarreal elleni idegenbeli mérkőzések mindig is nehéznek tekinthetőek, nem volt ez másképp most sem, amikor a Real Madrid bár megérdemelte volna a győzelmet, végül csak egy pont lett a jutalma a kemény munkáért. A csapat jól kezdte a meccset, és ott volt a pályán is Mendy is, akinek ez volt az első mérkőzése a Királyi Gárda színeiben. Az első percekben máris veszélyeztetni tudott a csapat, egy Bale beadást Albiol tisztázott szögletre, amiből Jovic fejére érkezett egy labda, aki sajnos nem tudott betalálni a kapuba.

Néhány perccel később a túloldalon Gerard Moreno volt eredményes, Courtoisról egy közeli lövés pattant ki a támadó elé, és az ismétlést már nem tudta hárítani a belga kapus. Később a Real Madrid előtt nyíltak nagyobb lehetőségek az egyenlítésre, Ramos egy fejessel veszélyeztetett, később Casemiro talált be majdnem az ellenfél kapujába, Lucas Vázquez oldalhálót lőtt, Benzema pedig kapufát talált az első félidő lefújása előtt. Az első félidő vége előtti pillanatokban aztán beérettek a blancók próbálkozásai, és egy szép támadásból végül egyenlíteni tudott a csapat: Jovic a tizenhatos vonaláról középen egy sarkazással ugratta ki Carvajalt, aki a középen kapu elé érkező Bale elé gurította a lasztit, a walesi pedig közelről nem hibázott!

A szünet után a Real Madrid még nagyobb erővel támadott, és a pálya közepén a Madrid dominálta a játékot, a széleken előretörve pedig még több helyzetet dolgozott ki Zidane csapata. Casemirónak volt egy távoli lövése, és Kroos is kétszer mozgatta meg Andrés Fernández kapust. Az erőfeszítéseknek itt is meglett az eredménye, szöglet után szöglet jött, és Benzema gólt is szerzett a hatvanadik percben, azonban les miatt érvénytelenítették azt.

A mérkőzés első madridi cseréje Luka Jovic volt, akinem helyére Luka Modric állt játéka a 68. percben. Bő negyed órával a vége előtt aztán jött a hideg zuhany, és egy hazai támadásból és vendég védekezési zavarból gól született, Moi Gómez neve mellé került a találat a jegyzőkönyvben. Ekkor állt játékba a vendégeknél Vinicius Jr. Lucas Vázquez helyére, pár perccel később pedig Kroos helyére érkezett Valverde. A 86. percben aztán jött a várva várt egyenlítő találat: Modric passzolt ki a jobb szélre, ahonnan Bale kicsit beljebb tolta a labdát, és a rövid alsó sarkot vette célba, eredményesen! A walesinek ez volt a második gólja, de nem a gólok voltak az egyedüli mutatók, amikből kettőt szerzett a meccsen a támadó: sárga lapból is begyűjtött kettőt két szabálytalanság után, egyiket a hosszabbítás második-, másikat a hosszabbítás negyedik percében, így a következő fordulót Bale biztosan ki fogja hagyni. A mérkőzés hajrájában, a 88. percben Vinicius Jr. került földre az ellenfél tizenhatosán belül, de Albiol megmozdulása nem ért büntetőt a játékvezető szerint, így a játék 2-2-s állással folytatódott, majd fejeződött be Bale kiállítása után.

Spanyol bajnokság - 3. forduló 2019 SZEP 01 (vasárnap) 21:00 Estadio de la Cerámica 2-2

Események

12'Moreno G.
(Carvajal)Bale45+1'
52'Quintilla X.
55'Ontiveros P. J.Chukwueze S.
62'Zambo Andre-FrankEkambi K.
ModricJovic68'
73'Bacca C.Cazorla S.
74'Gomez M.(Ontiveros P. J.)
Vinicius Jr.L. Vázquez74'
Mendy77'
ValverdeKroos82'
(Modric)Bale86'
Casemiro90'
Bale90+2'
Bale90+4'

Statisztika

43
Labdabirtoklás
57
10
Kapura lövés
17
5
Kaput eltaláló lövések
5
3
Kaput nem találó lövések
10
2
Blokkolt lövés
2
16
Szabadrúgás
9
1
Szöglet
8
1
Les
2
3
Védés
3
8
Szabálytalanság
14
0
Piros lap
1
1
Sárga lap
4
437
Összes passz
552
355
Teljesített passz
489
19
Szerelés
16
103
Támadás
127
26
Veszélyes támadás
64

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend