Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-09-20 15:33 ___Samy___ marca.com
Mijatovic: „Nem hiszem, hogy Zidane képes megoldást találni a problémákra” Nyilatkozatok

A Real Madrid korábbi játékosa, Pedja Mijatovic elég kemény kritikát fogalmazott meg a csapatról, és Zinedine Zidane-ról.

A PSG könnyed győzelmet aratott a Real Madrid felett, hiszen a franciák 3-0-al küldték haza a spanyolokat a Bajnokok Ligája első fordulójában.

„Nem számítottam egy ilyen mérkőzésre ettől a PSG-től, akinek sok sérültjük van. Azt hittem egy másik mérkőzést látok”, mondta Mijatovic az ‘El Larguero’ című műsorban.

„A mérkőzése kezdete előtt nagyon bíztam abban, hogy a Real Madridnak jó esélye van egy jó mérkőzésre és arra, hogy a lehető legjobban bemutatkozzanak a sorozatban, amiben nemrég történelmet írtak. Azonban ez nem így volt. A PSG minden tekintetben jobb volt.”

„A Real Madrid gyakorlatilag nem is létezett, és ez egy aggodalomra okot adó nap, mert számomra ez nagyon hasonlít a tavalyi idényre. Ez pedig nagyon aggasztó.”

„A Real Madrid már a mérkőzés elejétől kezdve nem volt meccsben. Sok nehézségük adódott és nagy távolságok voltak a támadósor és a védelem között. A PSG játékosai minden nehézség nélkül kapták meg a labdákat, és ha egy csapat hagy jól játszani, akkor azt képzeled, hogy minden elképesztő. Ebben kell a Real Madridnak sokat fejlődnie.”

„Még sok idő van hátra, de nem látok egy olyan játékost sem vagy bármit, ami hatással lehetne a csapatra. Most a Sevilla elleni mérkőzés következik, akik nagyon jól szerepelnek ebben az idényben.”

„Aggódnod kell és megoldásokat találni, de jelenleg nem látom azt, hogy Zidane képes lenne bármilyen megoldást találni vagy jobbá tenni a csapatot. Ugyanis minden tekintetben fejlődni kell.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend