Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-09-30 15:50 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Hazard tudja, hogy többet várunk el tőle” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Club Brugge elleni Bajnokok Ligája összecsapás előtt Eden Hazard mellett természetesen a Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane is nyilatkozott a sajtónak:

„A holnapi meccs a legfontosabb, mindent bele kell adnunk ahhoz, hogy legyőzzük a Brugge-t. Negyedikek vagyunk a csoportban, szóval a győzelem a legfontosabb célunk”.

„A közönségünk mindig nagyon fontos. Tudjuk, hogy mit kell tennünk, nem kezdtük jól a Bajnokok Ligáját, ez a csoport tabellán is látszik. Holnap esély nyílik előttünk, hogy megadjuk a szurkolóknak azt, amit érdemelnek, és magunk miatt is jól kell játszanunk, mert pontokat kell szereznünk”.

A párizsi meccs
„Nehéz volt nekünk az a vereség. Azóta jól védekezve játszunk. Mindig van hova fejlődni, de jól dolgozunk. Minden meccs más, és mindegyiknek története van. Háromnaponta vár ránk egy mérkőzés. Erősnek kell lennünk, mikor nincsen nálunk a labda, és mikor mi birtokoljuk, akkor gólhelyzeteket kell kialakítanunk. Elégedettek vagyunk a munkával, amit végzünk, de tudjuk, hogy a holnapi meccs is nagyon fontos lesz, és győznünk kell”.

Védekezés és támadás
„Ma a foci arról szól, hogy amikor nincs nálad a labda, akkor védekezned kell, majd ha megszerzed, át kell váltanod támadó üzemmódba, és gondot kell okoznod az ellenfeleidnek. A kettő közti jó átmenetről szól most a foci. Az egyik nem üti a másikat. Először is erősen kell védekezned, ahogyan azt tettük is az utóbbi időben. Meg kell mutatnunk, hogy jók vagyunk”.

Ramos
„Nem azért játszik, mert nem tudom pótolni, hanem mert Sergio az Sergio. Ő a vezérünk, a kapitányunk. Nem tudom elképzelni, hogy ne játsszon. Igaz, hogy időnként pihenésre van szüksége, de jelenleg nem”.

Hazard
„Nem fogok tanácsot adni neki azt illetően, hogy hogyan játsszon. Tudjuk, hogy fontos játékos számunkra, ő pedig tudja, hogy többet akarunk tőle, de nyugodtnak kell maradnunk. Egyáltalán nem aggódom, sikeres lesz itt Madridban, de még csak nemrég csatlakozott a csapathoz. Hamar többet fogunk látni tőle. Ugyanez volt korábban velem is játékosként, mikor Olaszországba igazoltam, de nyugodt voltam. Tudtam, hogy idővel be fog indulni a dolog. Akkor három hónapba telt, Madridban kicsit kevesebb időre volt szükségem. Tudom, hogy sikerre fogja vinni Madridban Hazard is. Támogatnunk kell őt. Az erőnlétnek ehhez semmi köze. Gólok és gólhelyzetek kérdése az egész, nem aggódok”.

Benzema
„A Bajnokok Ligája egy nagyon különleges sorozat számára, és a többiek számára is. Mikor látjuk a trófeatermet, tudjuk, hogy nekünk van a legtöbb európai serlegünk. Ismerjük Karim adottságait. Egy felelősségteljes, érett játékost látok a személyében”.

Brahim
„Minden héten edz, és ott akar lenni a csapattal. Felkészültnek kell lenned a meccsekre. Voltak sérülései, de már rendben van. Huszonöt játékos áll a rendelkezésemre, és az zavar a leginkább, hogy kik lesznek azok, akiket ki kell hagynom a keretből. Meg kell mondanom Brahimnak és a többieknek is, hogy folytassák az edzést, mert eljön majd az ő pillanatuk. A szezon hosszú, és mindenkire számítani fogok”.

Alkalmazkodás Cristiano hiányához
„Nem fogok erről beszélni most. Tudjuk, hogy milyen fontos volt ő a csapatnak, és alkalmazkodni kell ahhoz, hogy nincs már itt. Szeretnénk folytatni a megkezdett munkát. Nem nyerhetünk mindig, de az a fontos, hogy mindig beleadj mindent, ami tőled telik, az összes meccsen. Ezt fogjuk tenni idén”.

Casemiro otthonát kirabolták a legutóbbi meccs közben
„Nagyon kellemetlen az ilyesmi, legutóbb épp vele történt meg, de szerencsére senkinek nem esett bántódása, csak tárgyi veszteségek keletkeztek. Remélem, hogy senki mással nem történik meg már ilyesmi. Annyit tehetünk, hogy beszélünk a játékossal, hogy nyugodt legyen ő is, és a családja is”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend