Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-10-19 10:05 e.gergo realmadrid.comfcbarcelona.comrfef.es
Hivatalos közlemény: El Clásico El ClásicoSpanyol Bajnokság

A Real Madrid és az FC Barcelona, valamint a spanyol labdarúgó szövetség hivatalos közleményt adott ki a Nou Camp-ban megrendezésre kerülő El Clásico elhalasztásáról.

A Barcelonában fennálló belpolitikai viszályok és tüntetések miatt a spanyol labdarúgó szövetség az október 26-án esedékes Barcelona – Real Madrid összecsapás halasztását kérte. A két klubnak október 21, hétfő délelőtt 10:00-ig adtak határidőt arra, hogy megegyezzenek a mérkőzés új dátumában. Az FC Barcelona hivatalos közleményében kitért arra, hogy teljes mértékben megbízik szurkolóiban és Barcelona polgáraiban, hogy ahogyan máskor is, úgy most is példamutató viselkedést tanúsítanának, így nem tartják indokoltnak a mérkőzés elhalasztását. Külső nyomásra azonban elfogadják a halasztás tényét, és december 18-át, szerdát javasolják az új dátumnak. A Real Madrid szintén kiadott egy hivatalos közleményt, melyben leírták, hogy a két klub megegyezett a fenti új dátummal kapcsolatban, és ők is ezt fogják javasolni a szövetségnek hétfőn.

Az október 26-án délután 13:00-ra ütemezett El Clásico a spanyol bajnokság tizedik fordulójában tehát elmarad jövő hétvégén, a pótlásra minden bizonnyal december 18-án, szerdán kerül majd sor, de a hivatalos megerősítés a spanyol labdarúgó szövetség részéről hétfőn várható.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend