Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-10-21 19:46 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Örökké a Real Madridban akarok lenni” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid a Bajnokok Ligája harmadik játéknapján a Galatasaray otthonába látogat, ahol nem számíthat barátságos fogadtatásra, könnyű meccsre pedig még annyira sem. A meccs előtti napon Zinedine Zidane így nyilatkozott a sajtótájékoztatón:

Meg kell mutatni, hogy mire képes a csapat
„A Real Madrid mindig odateszi magát az ehhez hasonló meccseken, és ezt akarjuk látni a csapattól holnap is. Gyengén kezdtük a Bajnokok Ligáját ebben a szezonban, és a holnapi meccset arra kell használnunk, hogy megmutassuk mire vagyunk képesek. Ez lesz a célunk. Készen állunk, nagyszerű teljesítményt akarunk nyújtani, és tudom, hogy ez sikerülni is fog”.

Ki felelős a rossz eredményekért?
„A játékosok az elsők, akik nyerni akarnak, ehhez kétség sem fér, mindig a győzelemre törekednek. Tudják, hogy minden meccs egy próbatétel számukra. Holnap egy újabb meccs vár ránk, amin megmutathatjuk, hogy meg akarjuk fordítani a szerencsénket. Nem mutogathatunk senkire, mindannyian egy hajóban evezünk, és bízom a keretemben. Holnap kimegyünk a pályára, és jó meccsünk lesz”.

A múlt
„Ami volt, elmúlt, és a labdarúgás világa hamar megfeledkezik arról, hogy mit értél el korábban. Ez már csak így van. A jelen a fontos. Bosszant, amiket mondanak rólam, de nem állíthatom meg az embereket abban, hogy véleményük legyen. Mindent bele kell adnom edzőként, és pozitívan kell gondolkodnom. Nagyon izgalmas meccs lehet a holnapi, egy szép stadionban, és csak a győzelem foglalkoztat bennünket”.

Meg kell szerezni a három pontot holnap
„Tizennyolc éve vagyok ennél a csapatnál, tudjuk hol vagyunk, és a nyomás sosem múlik el. Tisztában vagyunk a helyzetünkkel, és a végsőkig fogunk dolgozni. Az első célunk most az, hogy holnap megszerezzük a három pontot. Tudjuk, hogy fontos lesz a holnapi meccs, amin pontokat kell szereznünk, tekintve hogy hogyan indult ez a kiírás számunkra. Csak a holnapi meccsre összpontosítok”.

Hibázási lehetőség
„Nem beszélhetünk az előző szezonról, mert ha nincsen tétje a dolgoknak, az megnehezíti a helyzetet. Sok minden forog most kockán. Tudjuk, hogy mi vagyunk a Real Madrid, és hogy soha nem hibázhatunk, de időnként megesik velünk, hogy nem vagyunk hibátlanok. Igyekszünk minimalizálni a hibáink számát”.

Saját jövőjéről
„Számomra ez nem kérdés. Örökké a Real Madridban akarok lenni. Vannak nehéz pillanatok, de ezekben is ki kell tartani, keményen kell dolgozni és oda kell tenni magunkat. Ezt fogjuk tenni holnap is”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend