Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-10-21 20:14 e.gergo realmadrid.com
Ramos: „Nyernünk kell holnap, nincs más opciónk” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Galatasaray elleni mérkőzés előtt Zidane partnere a csapat kapitánya, Sergio Ramos volt a sajtószobában. A védő így nyilatkozott a Bajnokok Ligája idei kiírásának harmadik játéknapja előtt:

„Minden történés ellenére a csapat fejében továbbra is csak a győzelem jár. Ez a szó határozza meg ezt a klubot, és nyerni akarunk holnap is. Nyernünk kell, nincs más opciónk. Mindenki tudja, hogy az öltöző mindhalálig kiáll Zidane mellett, a csapat bízik az edzőben, az edző pedig bízik a játékosaiban. Szerettünk volna jobb eredményeket a legutóbbi meccseken, holnap együtt megpróbálhatunk javítani. Mindig folytatnunk kell a munkát, és ha jönnek az eredmények, akkor minden a helyére fog kerülni”.

A jelenlegi helyzet
„Sok dolgon kell javítanunk, realisták vagyunk és teszünk azért, hogy változzon a helyzet. A meccsek első percei úgy tűnik, hogy sokba kerülnek nekünk, és ezen dolgoznunk kell, hogy ne forduljon elő többször. Mallorcán nem érdemeltünk vereséget, de az első percekben tehettünk volna többet is. Nem szabad vesztegetnünk a perceket a pályán, az első sípszótól az utolsóig oda kell tennünk magunkat. Voltak jó meccseink a szezon során védekezésben és támadás tekintetében is. Mindenkinek meglehet a saját véleménye. Igyekszünk fejlődni, és javítani a hibáinkat. Dolgoznunk kell azon, hogy ne essünk bele ilyen hibákba többször, és ne bukjunk el több pontot ilyen kis részleteken”.

Hozzáállás
„A csapat csak a holnapi győzelemre gondol. Nagyon nyugodtak vagyunk, és munkával, kitartással és elkötelezettséggel jóra fordulnak majd a dolgok. A szurkolók azt kérik tőlünk, hogy adjunk bele mindent a pályán, és ha ez megvan, akkor sok minden történhet. A hozzáállásnak mindig jónak kell lennie”.

Falcao
„Először is szeretném megköszönni a fogadtatást, amit Törökországban kaptunk. Falcao remek játékos, gyilkos csatár és bár azt mondták nekem, hogy pár hetet ki kellett hagynia, nem tudhatjuk hogy kezdő lesz-e holnap, vagy sem. Nagyszerű támadó, és igazi veszélyforrás számunkra”.

„Nyerni akarunk, a Bajnokok Ligája egy nagyszerű sorozat, amiben van tapasztalatunk, holnap pedig egy jó lépés lenne előre, ha nyerni tudnánk a Galatasaray ellen – a következő hazai meccsünket már más szellemben tudnánk játszani”.

Edzőcsere
„Könnyű lenne erre csak azt mondani, hogy az edző marad a szezon végéig, és akkor nem lenne spekuláció és pletykálás. De a labdarúgás az eredményekről szól, az edző sorsa is ezen múlik. De bármikor ha döntetlent játszunk vagy veszítünk, és előveszik az edzőt, az kellemetlen helyzet a klub, az edző és a játékosok számára is”.

Tisztelet
„A győzelemre gondolunk, és nem arra, hogy marad-e az edző vagy sem. A holnapi meccs jár csak a fejünkben, ez a legfontosabb most. Lesz még idő az edző sorsáról beszélni, de remélem, hogy erre nem is kerül majd sor, mert Zidane megérdemli a tiszteletet mindaz után, amit ebben a csapatban elért. Zidane ismeri a csapatot, mint a tenyerét, és tudja, hogy milyen elvárások vannak Madridban. Fociznunk kell, és eredményesen kell játszanunk. Ha ez sikerül, akkor jobban fogjuk érezni magunkat az elvégzett munkánkkal kapcsolatban”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend