Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-05 10:28 e.gergo realmadrid.com
Vinicius Jr.: „Különleges kapocs van közöttünk Karimmal” Nyilatkozatok

Vinicius Jr. a Realmadrid TV-nek adott interjút, melyben beszélt Madridba érkezéséről, első napjairól, csapattársairól és családjáról is.

Átigazolás a Real Madridba
„Mikor érdeklődött irántam a Real Madrid, el sem hittem, hogy a hírek igazak. Az újságok írtak róla, de nem tudtam semmit. Aztán jött az ajánlat a csapattól, és két napom volt dönteni. Apám azt mondta nekem, hagyjam hogy a szívem döntsön. Brazíliában semmi nem fogható Madridhoz: a város, a Bernabéu, a játékosok….

Érkezés a csapathoz
„Kicsit ideges voltam a bemutatásom napján, mert spanyolul kellett beszélnem, és még nem kezdtem el rendesen tanulni a nyelvet. Ronaldo Madridba utazott csak azért, hogy ott lehessen a bemutatásomon a Bernabéuban. Ő egy legenda, és az volt életem egyik legboldogabb napja”.

Tanácsok a csapattársaktól
„Marcelo mindig tanácsokat ad nekem, hogy mit kellene csinálnom, a pályán és azon kívül. Mindig viccelődik vele, és az élet mindig jó, ha ő ott van a környéken. Úgy érzem, hogy különleges kapocs van közöttünk Karimmal, és tanulok tőle dolgokat. Beszélget velem a meccsek előtt, és ő is tanácsokat ad, hogy mivel tudnám segíteni a csapatot”.

„A mai játékom teljes egészében arra alapul, amit korábban a futsalban tanultam. Gyermekkoromban is mindig a tanulás és a fejlődés érdekelt. Tizenhat évesen debütáltam a Flamengo-ban, és nagyon fontos volt, hogy élvezzem a pillanatot. Mindent a családomnak köszönhetek, és azt akartam, hogy ott legyenek mellettem”.

Sérülés tavaly a Bajnokok Ligájában, az Ajax elleni meccsen
„Nagyon szomorú voltam aznap. Nagyon jól játszottam, megsérültem és még a meccset is elveszítettük. Nagyon kemény nap volt az számomra, a családom és a csapat számára is. Akkor nem tudtam segíteni a csapatnak. Az edző azt mondta nekem, hogy maradjak nyugodt, mert a dolgok úgyis helyrejönnek majd idővel”.

A szurkolók
„Nagyon jó érezni a kapcsolatot a csapat szurkolóival. Tudják, hogy az egyik legjobb játékos válhat majd belőlem Madridban, tudják hogy még fiatal vagyok, és azt is, hogy nagyon boldog vagyok itt”.

Család
„Hálás vagyok istennek és a családomnak, ők jelentik a világot számomra, és amikor ők boldogok, akkor én is az vagyok. Szerintem átragad ez a boldogság másokra is, és ezért szeretnek engem annyira”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend