Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-11 11:22 Tromposch Ádám realmadrid.com
Sorozatban öt mérkőzésén nem kapott gólt a Real Madrid Érdekességek, statisztikák

A Real Madrid a Galatasaray elleni két BL-meccsén, a Leganés, Betis, és az Eibar elleni bajnokiján sem kapott gólt.

Az elmúlt hétvégén 4-0-ra verte a Real Madrid az Eibart, ezzel a válogatott szünet előtt immáron sorozatban öt mérkőzésén nem kapott gólt a csapat. Ez összesen 533 percet jelent. Zidane csapata utoljára a Mallorca elleni bajnoki 7. percében kapott gólt, azon a meccsen aztán 83 percig már nem született gól. Ezt követően jött a BL-meccs a Galatasaray otthonában, ahol 1-0-ra nyert a csapat, és a BL-nél maradva, a törökök ellen a Bernabéuban is sikerült lehozni kapott gól nélkül a találkozót (6-0).

Visszakanyarodva a ligához: a Leganést 5-0-ra verte a csapat a Bernabéuban, majd jött a Betis elleni gólnélküli döntetlen, végül pedig a múlt szombati Eibar elleni kiütéses, 4-0-s diadal. A válogatott szünet után, hazai pályán a Real Sociedad ellen lehet folytatni a remek szériát, november 23-án, 21:00-tól.

Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend