Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-14 10:19 Tromposch Ádám as.com
Courtois: „Azért kritizálnak, mert az egyik legjobb vagyok a világon” Nyilatkozatok

Courtois a belga válogatottal készül, és egy sajtótájékoztató keretein belül válaszolt az újságírók kérdéseire.

Kritikák:

„Nem olvasom a lapokat, csak az edzőmre és a csapattársaimra figyelek. Ha ők maguk sosem voltak kapusok, honnan is tudhatnák, hogy hogyan is működik ez az egész?”

Önbizalom:

„Nem kételkedem a tudásomban. A világ egyik legjobbja vagyok a posztomon, és néha, pont ezért kritizálnak engem. Nyugodt vagyok, a Celta ellen, de a Sevilla és Atlético elleni meccseken is voltak jó védéseim – meg persze máskor is. Jó szinten védek most, és végül is, jól kezdtük a szezont, szóval így is kell folytatnunk.”

Az edző bizalma:

„Zidane elmondta, hogy én vagyok az elsőszámú kapus, és arra kért, hogy továbbra is koncentráljak. Mindig is hitt bennem.”

Múlt és jövő:

„Voltak jó időszakaim az Atléticóban, és persze a Chelseaben is. Madridban eddig tényleg egész jól mentek a dolgok.”

Kapott gól nélkül lehozni egy meccset, vagy 3 pontot szerezni?

„Jobban örülök egy 4-3-as győzelemnek, mint egy 0-0-s döntetlennek. Persze egy kapus számára az a jó, ha kapott gól nélkül sikerül lehozni egy meccset. Sokkal jobb, ha nem kapunk gólt, mert utána a média azonnal ráugrik a témára, és a statisztikákkal kicsinál minket, és ez főleg azért baj, mert arról igazán sosincs szó, hogy mi vezetett odáig, hogy azt a gólt belőjék ellenünk.”


Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend