Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-19 13:04 Tromposch Ádám realmadrid.com
Már 13 játékos adott gólpasszt a keretből Érdekességek, statisztikák

Carvajal, Benzema, Bale, Hazard, Varane, Vinicius Jr., James, Kroos, Odriozola, Valverde, Marcelo, Rodrygo és Modric van a listán.

Tizenhárom Real Madrid-játékos osztott már ki gólpasszt a szezon során. 12 bajnoki után és 4 BL-kör után tart itt a keret, a fentiek közül pedig Carvajal és Benzema adta a legtöbb gólpasszt, mégpedig ötöt. A spanyol válogatott védő három játékosnak készített elő: Benzema háromszor lőtt gólt a passzából, Bale és Jovic pedig egyszer. A francia támadó kétszer Rodrygót hozta kihagyhatatlan helyzetbe, de Ramos, Lucas Vázquez és Kroos is kapott már tőle gólpasszt.

A listán ezt követően Marcelo és Bale jön, akiknek kettő gólpassza van. Varane, Vinicius Jr., James, Valverde, Odriozola, Kroos, Hazard, Rodrygo és Modric egyaránt egy asszisztot adott. Az előző BL-meccsen a Galatasaray ellen Rodrygo és Marcelo iratkozott fel a listára, mint új név ebben a szezonban. Marcelo brazil társának készített elő két gólt, míg a brazil támadó Benzemát hozta kihagyhatatlan helyzet a 4. gól előtt. Az Eibar elleni meccsen Modric adta a passzt Valverdének, aki ezt követően megszerezte első gólját a klubnál.


Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend