Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-22 10:21 Tromposch Ádám as.com
Odegaard: „Ha gólt szerzek a Real Madrid ellen, akkor nem fogok ünnepelni” Nyilatkozatok

Odegaard felépült korábbi sérüléséből, és reméli, hogy szombaton pályára léphet a Santiago Bernabéuban a Sociedad mezében.

Amikor a Real Madrid újfent kölcsönbe küldte Martin Odegaardot, valószínűleg nem számítottak rá, hogy ő lesz a spanyol bajnokság egyik legjobbja.

Mióta a 20 éves középpályás San Sebastianban játszik, ő a klub legfontosabb játékosa, és egyértelműen az egyik legbiztosabb kezdő Imanol Alguacil együttesében.

Sérülése miatt az elmúlt 2 bajnokit ki kellett hagynia a középpályásnak, azonban előtte mind a 11 meccsen kezdő volt, és végig is játszotta azokat. Ezeken 2 gólt lőtt, és hármat készített elő. Beleértve az Alavés elleni zseniális gólpasszát, amit még Guti is megirigyelhetne.

Ez persze nem az első alkalom, hogy a norvég megcsillogtatja tudását, hiszen korábban a Vitesse csapatában is remekelt: 11 gólt lőtt, és 12 gólpasszt adott 39 meccsén.

Most pedig eljött az idő, hogy a Bernabéuban is bizonyíthasson, igaz, ezúttal még nem a Real Madrid mezében, hanem vendégként, a Sociedad csapatában.

Miután felépült sérüléséből, nagy az esély rá, hogy lehetősége kap a Real Madrid ellen, ha nem is kezdőként, akkor csereként mindenképpen: „A bokám sokkal jobban van, remélem, hogy ott lehetek szombaton a Bernabéuban” – mondta a norvég. „A Levante ellen már fájdalommal a lábamban játszottam, és akkor utána úgy gondoltam, hogy jobb lenne pihenni, és leállni kicsit. Most már jobban vagyok.”

„Persze a munkával nem álltam le, azért dolgoztam, hogy minél hamarabb visszatérhessek. A Real Madrid ellen igazán különleges lenne játszani, de persze minden meccsen ott akarok lenni.”

„Ha sikerülne gólt szereznem a Bernabéuban, akkor nem ünnepelnék. Ha később a Sociedad ellen lőnék gólt, akkor is így tennék.”

„Az a célom, hogy sikeres legyek a Real Madriddal, de most tökéletesen boldog vagyok a jelenlegi klubomnál is. Nem érdekel, ha még kettő vagy akár öt évet kell várnom arra, hogy a Real Madridban játsszak. Meg akarom nyerni a ligát a Real Madriddal.”


Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend