Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-11-26 11:14 Tromposch Ádám psg.fr
Marquinhos: „Keylor Navas világklasszis” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A brazil válogatott védő, Marquinhos is nagyon várja a kedd esti Bajnokok Ligája-mérkőzést a Santiago Bernabéuban.

A pozíciója a pályán

„Készen állok, hogy kövessem az edzőm utasításait. A védelemben és a középpályán is képes vagyok játszani. Mindent beleadok, legyen szó bármelyik pozícióról.”

A meccs

„Nagyon más mérkőzés lesz a Madrid elleni, mint bármelyik más. Mindkét oldalon vannak új játékosok, néhányan sérülés után tértek vissza, ezért még az első meccsünkhöz képest is más lesz. Nagy a verseny a csapaton belül, erősebb a keretünk. Az elmúlt meccseken mutattunk pár jó dolgot, és remélem, hogy most is így lesz.”

Keylor Navas

„Keylor egy nagyon tapasztalt kapus, aki már sok trófeát nyert a karrierje során. Benne van az a kis extra, ami kell nekünk. Már korábban is megmutatta, és most Párizsban is bizonyítja, hogy világklasszis. Fontos, hogy olyan kapus legyen mögötted, aki nyugalmat sugároz, ő ezt megteszi, ezért mi is nyugodtabbak vagyunk.”

A csoportelsőség

„Már továbbjutottunk, de vannak még ambícióink. Meg akarjuk szerezni az első helyet. Jó hozzáállással kell pályára lépnünk, mert nehéz jó eredményt elérni Madridban. De úgy lépünk pályára, hogy az első helyet akarjuk megszerezni a csoportban.”


Ha szeretnétek egy igazán jó ügyet támogatni, és hazavinnétek a Raúl által dedikált Real Madrid-mezt, akkor pedig kattintsatok ide.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend