Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-12-10 20:45 e.gergo realmadrid.com
Zsinórban három meccs idegenben! Egyéb hírek

Izgalmas december vár a Real Madridra, az Espanyol elleni győzelem csak bemelegítés volt a hátralévő fontos meccsekre.

A spanyol fővárosi alakulatnak négy mérkőzése van még hátra a 2019-es naptári évben, ebből pedig hármat idegenben fognak játszani Zidane fiai.

UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 DEC 11 (szerda) 21:00 Jan Breydel Stadium 1-3

Az első kihívás a Club Brugge ellen lesz a Bajnokok Ligája csoportköreinek utolsó fordulójában, ezt a mérkőzést a Királyi Gárda biztos továbbjutóként várja, de a Club Brugge-nek az Európa Liga szereplés a tét, így biztosan izgalmas meccset láthatunk majd holnap este. A találkozó előtt Zinedine Zidane és Alphonse Areola nyilatkoztak, és mindketten elmondták, hogy a csapat nem barátságos meccsként fogja fel a Brugge elleni találkozót, hanem mint egy fontos Bajnokok Ligája összecsapás.

Spanyol bajnokság - 17. forduló 2019 DEC 15 (vasárnap) 21:00 Estadio de Mestalla 1-1

A következő idegenbeli megmérettetésre csupán csak néhány napot kell várnunk, ez egyben azt is jelenti, hogy a csapatnak sem lesz sok ideje kipihennie magát a Brugge elleni találkozó után A Valencia otthonában december tizenötödikén, vasárnap este 21:00-tól játszik majd a Real Madrid a spanyol pontvadászat tizenhetedik fordulójában.

Spanyol bajnokság - 10. forduló 2019 DEC 18 (szerda) 20:00 Camp Nou 0-0

Szintén nem sok ideje lesz regenerálódnia a csapatnak ezután, már amennyiben ezúttal tényleg utazni kell majd Barcelonába az októberben elhalasztott tizedik fordulós összecsapásra. Spanyol sajtóértesülések szerint a december 18-ra ütemezett pótlás is veszélyben van jelenleg, de ha nem változik a jelenlegi hivatalos helyzet, akkor a Valenciai meccs után három nappal a Camp Nou-ban fog játszani a Királyi Gárda, este 20:00-s kezdéssel.

Spanyol bajnokság - 18. forduló 2019 DEC 22 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 0-0

A naptári évet hazai pályán búcsúztathatja majd a Real Madrid, december 22-én, vasárnap este az Athletic Bilbao csapatát fogadják majd a Santiago Bernabéu stadionban. Ez a meccs este kilenckor kezdődik majd.

A holnapi, Club Brugge elleni meccset a Spíler 1-en követhetitek majd, míg a többi összecsapást a Spíler 2 fogja közvetíteni.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend