Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-12-12 10:08 e.gergo realmadrid.com
Casemiro: 50 Bajnokok Ligája meccs a Real Madridban Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Csoportkör 2019 DEC 11 (szerda) 21:00 Jan Breydel Stadium 1-3

Casemiro számára a Brugge elleni összecsapás volt az ötvenedik Bajnokok Ligája mérkőzés a Real Madrid színeiben. A brazil középpályás elmomdta, hogy szerencsésnek érzi magát emiatt, és reméli, hogy még sok évig segítheti a csapatot!

Az ötven meccsből 34 zárult győzelemmel, és Casemiro már négyszeres győztes a tornán a Real Madriddal. A brazil röviden nyilatkozott is a tegnapi meccs lefújása után: „Fontos mérföldkő ez, különösen ezekben a színekben, mert itt a legmagasabbak az elvárások. Szerencsés vagyok, és remélem még sok évem van beleadni mindent ezért a csapatért. Minden meccsre jó emlékekkel gondolok vissza, mert ezt a különleges címert képviselhettem rajtuk”.

„Minden Bajnokok Ligája mérkőzés különleges, mert ez a világ legnehezebb tornája. Megmutattuk, hogy kik vagyunk, és jó szintet képviselünk. Mentálisan erős a csapat, ami kulcsfontosságú tényező a jó teljesítmény eléréséhez. Az edző számára minden játékos fontos, és mindenki kapni fog lehetőséget, így volt ez ma is a Brugge ellen”.

Statisztika
Casemiro a legtöbb Bajnokok Ligája meccsét egy szezonban a 2017/2018-as szezonban gyűjtötte össze (12), a 2015/2016-os idény a második ebben a tekintetben (11 meccs) – számol be a realmadrid.com. Idén mindegyik csoportmeccsen pályán volt. A PSG ellen volt a legtöbb BL-meccse a brazilnak (6 meccs), a Bayern és a Dortmund ellen ötször-ötször játszott a sorozatban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend