Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2019-12-16 07:16 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Fontos eredményt értünk el” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 17. forduló 2019 DEC 15 (vasárnap) 21:00 Estadio de Mestalla 1-1

Zinedine Zidane pozitívan nyilatkozott a Valencia ellen kiharcolt döntetlen után:

„Soha nem adjuk fel. Mindig többet akarunk elérni, és a végén ez kellett ahhoz, hogy egyenlíteni tudjunk, ami legalább valami amai erőfeszítések után. Ez a Real Madrid, soha nem adjuk fel, és kerestük az egyenlítési lehetőséget a Valencia gólja után, végül pedig sikerült is belőni”.

„Az első félidőben semmi nem hiányzott a játékunkból, csak a gól. Jó lett volna betalálni, tekintve hogy milyrn munkát végzett mindenki. Ilyen a foci, kilencven perc és nem panaszkodhat az ember. Néha a terveid szerint alakulnak a dolgok, néha pedig nem, szóval el kell fogadnunk az eredményt”.

Benzema: „Fontos lesz ez a pont a szezon végén”

Karim és Sergio Ramos is nyilatkoztak a lefújás után!

A meccs alakulása
„Apró jutalom az egy pont, de fontos eredményt értünk el, mert létfontosságú, hogy minden meccs után növelni tudjuk a pontjaink számát. Az első félidőnk fantasztikus volt, voltak gólhelyzeteink az első bő fél órában. Jól irányítottuk a meccset ebben a felállásban, hogy Modric, Kroos és Valverde könnyen cseréltek helyet a pályán. A második félidőben a Valencia kezdett jobban, de fontos, hogy sikerült egy pontot szereznünk”.

„Nem tudom, hogy mennyi meccs van Casemiro lábában már. Huszonegy? Adnom kellett neki egy kis pihenőt. Mindannyian jól dolgoztak ma a középpályán, és nagyon elégedett vagyok a csapat munkájával, az összes játékossal. Döntetlen lett a vége, de szerintem ennél egy kicsit többet érdemeltünk volna ma”.

Isco és Rodrygo
„Nagyon sokat dolgoztak elől és a védekezés során is, és a cserével később az volt a célom, hogy kicsit közvetlenebb játékosok kerüljenek pályára Bale és Vinicius személyében. A végén nem úgy jött ki a dolog, mint amire számítottunk”.

Courtois: Ebben a stadionban jónak számít az egy pont

Courtois és Carvajal meccs utáni szavai.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend