Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-11 13:39 ___Samy___ marca.com
Reinier átment az orvosin Átigazolási hírek

A MARCA szerint Reinier már le is tudta a Real Madrid orvosi vizsgálatát, amin sikeresen át is ment. Így most már csak azt kell megvárni, hogy betöltse a 18. életévét, és hivatalosan is a klub játékosa lesz.

A nagy tehetségnek kikiáltott brazil tini január 19-én fog minden bizonnyal csatlakozni a Real Madridhoz, hiszen azon a napon lesz 18 éves.

A Real Madrid 30 millió eurót fizet majd a Flamengónak, a játékos pedig majd február 9-én érkezik meg a spanyol fővárosba, mivel előtte kötelezettsége van a brazil olimpiai csapattal. Reinier itt esett át az orvosi vizsgálatokon, szerződését pedig már csak alá kell írnia, ami 2026. júniusáig szól majd.

A spanyol klubnál azt szerették volna, hogy a fiatal játékos már az aláírás után egyből Madridba költözzön át, ám fontos szerepet játszhat abban, hogy hazája kijusson a tokiói tornára.

A nagy tehetsége ellenére a Real Madridnál még nem az első csapatnál számolnának Reinierrelel. Hosszú távú projektben gondolkodnak, és először a Real Madrid Castillánál szerepelne, ahol szem előtt lenne Zidane és a stáb számára is.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend