Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-11 16:40 e.gergo realmadrid.comas.com
Ramos: „Apró részleteken fog eldőlni az Atlético elleni meccs” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - döntő 2020 JAN 12 (vasárnap) 19:00 King Abdullah Stadium, Jeddah 0-0 Hosszabbítás után. Rendes játékidő: 0-0Büntetők eredménye: 4-1

Az Atlético Madrid elleni Spanyol Szuperkupa finálé előtt Sergio Ramos is nyilatkozott:

A Real mindig sikerekre éhes
„Egy döntő közeledtekor az egyik legfontosabb dolog az ambíció, és hogy ne unja meg az ember a győzelmet. Ugyanazt a hozzáállást kell fenntartanunk folyamatosan, és a Real Madrid ezt is teszi évek óta”.

„Nagyon motivált vagyok, hogy egy újabb trófeát nyerhetünk. A csapat nagyon jó volt a Valencia ellen, megdolgoztunk azért, hogy eljussunk ide. Az ellenfelünk nem fogja megkönnyíteni a dolgunkat”.

Minimalizálni kell a hibákat
„Ajándék nekünk, hogy egy újabb trófeáért harcolhatunk, és egy olyan ellenféllel szemben tehetjük majd ezt, akik szintén megérdemelték a helyüket a döntőben. Komoly meccset kell játszanunk, a lehető legkevesebb hibát kell elkövetnünk, és haza kell vinnünk a serleget. Nagyon fontosak lesznek az apró részletek, egy nagyszerű ellenféllel nézünk majd szembe”.

Zidane: „Szerencsések vagyunk, hogy itt lehetünk a tornán, és szeretnénk kihasználni a lehetőséget”

Rivalizálás az Atléticóval
„Az ellenség kifejezés elég csúnya, ellenfelek vagyunk. Ami engem illet, egyik csapatot sem tekintem ellenségnek. Igaz, hogy nagyobb elégedettséggel tölt el bennünket egy győzelem mondjuk az Atlético ellen, mint más csapatokkal szemben, különösen ha egy trófea forog kockán”.

Az Atlético
„Nagyon jól ismerjük őket. Az Atlético Madrid egy kellemetlen ellenfél, nagyszerű edzőjük és remek keretük van. Itt vagyunk, és harcolni fogunk a trófeáért. A győzelmi arányunk magas ellenük a döntőkben, és igyekszünk ezt meg is tartani. Kemény meccs lesz, összpontosítanunk kell az első perctől az utolsóig”.

Zidane
„Ha valaki ismeri ezt a keretet, akkor az ő, ezért aztán úgy kísérletezhet a felállásokkal, ahogyan csak akar. Mindenkinek meglehet a véleménye róla, amit tiszteletben is tartunk. Mindig is úgy gondoltam, hogy csodálatos edző válik majd belőle, és az eddig elért eredményei magukért beszélnek. Sokat beszél a játékosokkal, akik folyamatosan tanulni akarnak. Szerintem az edzők sem hagyják abba soha a tanulást”.

Simeone: „Hiszek a játékosaimban”

Öt középpályás
„Nagyon jó szériában van a csapat, a taktikai felállástól függetlenül. Egész jó sorozatban van a csapat, és igyekszünk ezt kitolni ameddig csak lehet. Ha több játékosunk van a középpályán, akkor dominálhatjuk a labdabirtoklást és irányíthatjuk a meccset. Sok opciónk van ezzel a kerettel a variálásra, és dicséret illeti az edzőt, hogy így felismeri, hogy melyik ellenféllel szemben milyen taktikát érdemes alkalmazni”.

Saját helyzete
„A pályafutásom egy nagyon jó momentumban van most. Ha egy játékos magas szinten teljesít, azzal jól jár a csapat. Ami engem illet, igyekszem mindig a lehető legtöbbet kihozni magamból. Úgy gondolom, hogy jó formában vagyok, és napról napra fiatalabbnak érzem magam”.

A szurkolók
„Látjuk, hogy mennyien támogatnak minket itt, és nagyszerű lenne megnyerni a trófeát a szurkolóink előtt, hogy ők is részesei legyenek a sikernek”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend