Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-14 20:58 e.gergo as..com
AS: Ezért nem akar távozni Mariano Átigazolási hírek

A legújabb pletykák felröppenése után az AS boncolgatni kezdte, vajon miért nem szeretne távozni Mariano a Real Madridból, annak ellenére hogy alig kap lehetőséget a csapatban.

A spanyol AS napilap beszámolója szerint a játékos nehéz helyzete ellenére nem szívesen távozna a Santiago Bernabéu stadionból. Zinedine Zidane eddig két mérkőzésen számított a támadó szolgálataira, mindkét alkalommal csereként, összese 44 játékpercet adva Mariano Díaznak.

Minden körülmény ellenére a hírek szerint Mariano imádja a Real Madridot, és szeretne trófeákat nyerni ezzel a csapattal. Ezen kívül sok jó barátja van a keretben, és szeretne velük dolgozni. Ha valaki meg szeretné szerezni Marianót, pénzügyileg és sportszakmailag is meggyőző ajánlattal kell előrukkolnia, ha ki szeretné mozdítani a játékost a Real Madrid berkeiből, mert úgy tűnik, hogy Mariano túlságosan szereti a csapatot és csapattársait ahhoz, hogy akár csak kölcsönbe is másik klubban folytassa.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend