Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-15 22:17 e.gergo marca.com
A LaLiga elnöke felfedte a következő El Clásico dátumát Spanyol Bajnokság

Javier Tebas Londonban, egy promóciós eseményen azt nyilatkozta, hogy március elsején lesz a szezon második bajnoki klasszikusa.

Javier Tebas, a LaLiga elnöke Londonba látogatott a LaLigaTV helyi startja kapcsán, és a helyszínen megerősítette azt is, hogy a Real Madrid – Barcelona mérkőzés dátuma 2020. március 1 lett, a csapatok este kilenctől csaphatnak majd össze.

Ezen a héten szerdán a Real Madrid a Manchester City ellen játszik majd a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a Barcelona pedig egy nappal korábban, kedden este játszik a Napoli ellen. A Barcelona csapatának így egy nappal több pihenés jut az El Clásico előtt, bár a katalánoknak utazniuk is kell majd a hétközi Bajnokok Ligája forduló előtt és után, valamint a Real Madrid elleni meccset is Madridban játsszák majd. A két csapat március elsején, vasárnap este 21:00-tól játszik majd egymás ellen a spanyol pontvadászat 26. fordulójában – számol be a MARCA a LaLiga elnökét idézve.

A spanyol bajnokság következő fordulói közül egyébként még a 24. és 25. játéknapnak sincsenek hivatalos kezdőrúgásai, de az El Clásico dátumára jellemzően rendhagyó módon korábban fény szokott derülni. Hivatalos megerősítés a LaLiga vagy az érintett klubok weboldalán még nincsen a fenti meccs kezdőrúgásával kapcsolatban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend