Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-17 12:43 e.gergo fourfourtwo.com
Crouch: „Bale soha nem járt edzőterembe, és csak babot evett” Nyilatkozatok

A FourFourTwo magazin angol kiadása Peter Crouch-ot kérte fel egy interjúra, amin a csatár kitért Gareth Bale furcsa meccs előtti rutinjára is.

Peter Crouch és Gareth Bale a Tottenham Hotspur csapatában osztoztak az öltözőn: „Csak néztem őt a pályán, ahogy csak úgy repült a pályán fel-alá, intenzív futásokat csinált, az Inter ellen szétszedte Maicont is. Azon gondolkoztam el, hogy vajon hogyan csinálja ezt? Szóval elkezdtem egészen közelről megfigyelni a meccsnapi rutinjait. Nem járt edzőterembe, csak sült babos pirítóst evett. Szóval én is elkezdtem csinálni ugyanezt”.

Azonban Crouch saját bevallása szerint nem sokra ment aztán Bale rutinjának követésével: „Belevágtam én is. Az nem volt gond számomra, hogy kihagyjam az edzőtermet, és sült babot ettem pirítóson, szeretem amúgy is a babot. De úgy fest, egyes babok több varázslatot tartalmaznak, mint mások. Érdekes, hogy beszéltem nemrég Scholes-al is, és tőle is megkérdeztem, hogy mi volt korábban a meccs előtti rutinja, és ugyanazt felelte, amit Bale is csinál: sült babot evett pirítóson”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend