Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-18 19:47 e.gergo realmadrid.com
Casemiro: „Nem csak a góljaim miatt nyertünk, csapatmunka volt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 20. forduló 2020 JAN 18 (szombat) 16:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-1

A Real Madrid Casemiro duplájával diadalmaskodott a Sevillával szemben ma délután. A lefújás után Lucas Vázquez, Rodrygo és a duplázó Casemiro is nyilatkozott.

Casemiro

„Nem csak a góljaim miatt nyertük meg a meccset, csapatmunka eredménye volt a győzelem. Egy nagyon jó csapat ellen játszottunk, akik szép focit játszanak, és remek edzőjük van. Nagy csata volt ez a meccs”.

„Tudjuk, hogy milyen jól tud játszani a Sevilla, és hogy a tabella első helyéért harcolnak ők is. Sok erőt kivett ez a meccs mindenkiből, és fontos három pontot szereztünk meg. Egy tipikus Madrid – Sevilla meccs volt. A Sevilla jó csapat, és tisztelni kell őket. Sokat kellett dolgoznunk. Megmutattuk, hogy fantasztikus formában vagyunk, és három nagyon fontos pontot szereztünk”.

Gólok
„Jovic passza megérdemli az elismerést, filmbe illő volt, ezért is szaladtam hozzá ünnepelni. A második gólnál Lucas Vázquez remekül adta be a labdát, és megkönnyítette a dolgomat. Tavaly is sikerült gólt lőnöm a Sevilla ellen, de minden a csapatmunkán múlott”.

„A videóbíró azért van, hogy segítse a meccset. A játékvezetőnek is az a dolga, hogy irányítson, és minden segítség fontos ezen a téren”.

Lucas Vázquez

„Casemiro kiválóan fejezte be a támadást a második gólnál, ő tette naggyá a beadást azzal, ahogyan helyet csinált magának a kapu előtt. Ez egy csapatjáték, ez a legfontosabb. Tizenhét meccs óta veretlenek vagyunk, ami igazán jó statisztika, reméljük hogy tovább tudjuk még nyújtani, mert ez a szám megmutatja, hogy milyen jó csapat vagyunk, és hogy ha egy emberként, egységet alkotva jó támadásokat tudunk csinálni”.

„Tudtuk előre, hogy nagyon kemény meccsre számíthatunk. A Sevilla egy nagyszerű csapat, és nem könnyítették meg a dolgunkat. Az első félidőben kicsit szenvedtünk, hogy elkapjuk a fonalat, de a szünet után nagyon jól nyomtunk, és ki tudtunk alakítani helyzeteket is. Kulcsfontosságú volt, hogy a szélek között járattuk a labdát és hogy mögéjük tudtunk kerülni a támadásoknál. Több szabad hely lett így a pályán, ami lehetővé tette, hogy több helyzetet alakítsunk ki”.

Rodrygo

„Zidane mindenek előtt azt kérte tőlünk, hogy összpontosítsunk, és maradjunk hűek a játékstílusunkhoz. Tudtuk, hogy lesz területünk a pályán, erre alapoztunk és jól is jött ki a végén. Nagyon boldogok vagyunk, hogy nyerni tudtunk a Bernabéuban, a szurkolóink előtt”.

„Az edző arra is kért minket, hogy az összpontosítás tartson ki részünkről a meccs legvégéig, ne csak az első tizenöt percben. Sikerült is ezt véghez vinnünk, ezért is örvendünk ilyen jó formának. Mindent beleadunk ezért a címerért, és ha így folytatjuk, akkor még jó sok meccsen át tartani fogjuk a veretlenségi sorozatunkat”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend