Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-01-30 10:11 e.gergo realmadrid.com
Lucas Vázquez: „Fair végeredmény született” NyilatkozatokSpanyol Kupa
Copa del Rey - Nyolcaddöntő 2020 JAN 29 (szerda) 21:00 La Romareda 0-4

A Zaragoza elleni győzelem után Lucas Vázquez, Dani Carvajal és Vinicius Jr. is nyilatkozott.

Lucas Vázquez

Ez egy döntő volt
„Nagyon elégedettek vagyunk, mert tudtuk, hogy trükkös meccsre számíthatunk, a Zaragoza otthona egy kemény helyszín. Nagy akarattal csaptunk bele a meccsbe, a végeredmény szerintem fair. Zidane azt mondta nekünk, hogy úgy tekintsünk erre a meccsre, mintha döntő volna”.

A keretben mindenki motivált
„Három meccsre vagyunk a döntőtől a kupában, mi így nézzük. Nyerni szeretnénk, és az összes trófeáért harcolni akarunk. Mindannyian fontosak vagyunk a keretben, és az edző megadja nekünk az esélyt. Mindent beleadunk érte a pályán, és mindenkit felpörget a csapaton belüli verseny”.

Marcelo 500 mérkőzése
„Ez a szám mindent elmond, Marcelo egy Real Madrid legenda, és a legjobb balhátvéd a világon. Örülök neki nagyon, hogy elérte ezt a mérföldkövet, és remélem még sok meccse lehet a csapatban”.

Jovic
„Jovic egy fiatal játékos, aki remek formában van. Mindig hajt, és nagyon örülünk neki, hogy itt van velünk a csapatban”.

Városi derbi hétvégén
„Szeretnénk a tabella élén maradni”.

Zidane
„Nagyon jól kezeli a keretet, változtat a felállásokon, és bárki is játsszon, az nagyszerű munkát végez a pályán. Minden játékosból a legjobbat hozza ki az, hogy mindenki kap perceket”.

Dani Carvajal

Fegyelmezett játék
„Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk ma, de gratulálnunk kell az ellenfélnek is, mert problémákat tudtak nekünk okozni. Remélem sikerül majd nekik a feljutás a szezon végén. Fegyelmezetten játszottunk, és nem kaptunk gólt. Három mérkőzésre van a döntő, és mindent bele fogunk adni azért, hogy ott lehessünk”.

Vinicius
„Vinicius sokkal többre is képes, remélem továbbra is jönnek majd neki a gólok, és magabiztosabbá válik. Minden nap látom őt az edzéseken, és a mai gólja nem ért engem meglepetésként”.

Atlético Madrid
„Nagyon fontos lesz a hétvégi meccs az Atlético Madrid ellen. Egy rangadó a saját szurkolótáborunk előtt, és a tabella élén akarunk maradni. Különleges meccs lesz, és mindent bele fogunk adni a győzelemért”.

Vinicius Jr.

Fontos győzelem
„Nagyon örülök a győzelemnek, és egy gólt is sikerült szereznem, ami magabiztosabbá is tesz. Egy nagyszerű James passz után tudtam betalálni, nagyon hálás vagyok neki. Edzéseken is gyakoroltuk ezeket, és most egy gól lett az eredménye. Nagyon fontos győzelem volt ez, és nagy lökést ad a csapatnak”.

Az összpontosítás a kulcs
„Tudtuk előre, hogy kemény meccsre számíthatunk, és a koncentráció volt a játékunk legjobb eleme ma este. Már az elejétől kezdve rendkívül összpontosítottunk, és kerestük a gólszerzési lehetőségeket. Aztán meglett a gól, és kicsit megnyugodtunk. Magabiztossá tesz bennünket a szombati nagy rangadó előtt, hogy ennyi mindenki képes gólt szerezni a csapatunkban. Örülök neki, hogy ennyien fel tudtak iratkozni ma a gólszerzők közé”.

Marcelo 500 mérkőzése
„Remélem még sok mérkőzése lesz a csapatban, mert szeretnék sokáig együtt játszani vele. Példakép számunkra itt és Brazíliában is. Nagyon örülök neki, hogy meglett az ötszázadik meccse a csapatban”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend