Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-15 15:35 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Hazard velünk lesz holnap, készen áll a játékra” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 24. forduló 2020 FEB 16 (vasárnap) 21:00 Estadio Santiago Bernabéu 2-2

A tabellán jelenleg 18. helyet elfoglaló Celta Vigo elleni spanyol bajnoki összecsapás előtt Zinedine Zidane a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt a meccs előtti sajtótájékoztató erejéig:

„Az a kulcs, hogy ugyanúgy összpontosítsunk, és ugyanolyan intenzitással és tempóban dolgozzunk, mint eddig. Tudjuk, hogy ki a holnapi ellenfelünk, és hogy nem azt a pozíciót érdemlik, ahol most vannak a tabellán, mert a Celta Vigo minden tekintetben egy nagyon jó csapat. Kemény meccs lesz, mint az összes többi”.

„A labdarúgás mindig az egyensúlyról szól. A Real Madrid öröksége az, hogy támadjunk és jó focit játsszunk. Így tekintünk a dolgokra, de keményen kell dolgoznunk és erősen kell védekeznünk is. Az utóbbi időben ezt is tesszük. A fociban általában az a csapat ér el jobb eredményeket, akiben erősebb az egyensúly ilyen tekintetben”.

Hazard visszaétérése
„Nagyon örülök neki, hogy újra a csapattal dolgozik, mert igazán egyedülálló játékos. Nem akartuk elsietni a dolgokat vele, és biztosra akartunk menni, hogy jól érezze magát. Tudjuk, hogy mit ad ő a csapatnak, ezért is igazoltuk le őt. Nagyszerű játékos, és ideje, hogy újra be legyen vonva a munkába. Erőnlétileg jól érzi magát, de három hónapja nem játszott. Most minden arról szól, hogy visszanyerje a tempót, és meccseket játsszon. Ami az erőnlétét illeti, készen áll a játékra. Holnap a keretben lesz, és készen áll majd a bevetésre”.

„Mikor ennyi jó játékos van a keretedben, nehéz összeállítani a kezdőcsapatot. Mindannyian hozzáadnak valamit a csapathoz. Szeretem, ha mindannyian bevethetőek, de mikor össze kell rakni a csapatot, akkor arra rá kell szánni az időt, és gondolkodni kell rajta. Nem mindig a meccs napján döntök a kezdőről. Huszonhárom játékosom van, és nekem kell választanom közülük. Mindenki összpontosít a munkájára, és elkötelezett”.

Pörgős hónap
„Mindig a következő meccs a legfontosabb, és az, hogy utána hogyan tervezzük meg a heteket. Összpontosítanunk kell, és folytatnunk kell a munkát, amit elkezdtünk. Nagyon fontos meccsek várnak ránk, sok minden forog kockán. Elértünk szép dolgokat, de ki is kell tartanunk és így kell folytatnunk, ha el akarunk érni valamit a szezon végén is. Tudjuk, hogy minden mérkőzésünk kemény lesz, de készen állunk rájuk”.

Vinicius Jr.
„A kemény munka a kulcs. Abban a korban van, amikor keményen kell dolgoznia. Nagyon jó adottságai vannak, de ha ezt munkával párosítja, akkor nagy dolgokat érhet el. Mindig szeretem azt mondani, hogy a játékosok pályafutásuk utolsó aktív évéig is fejlődhetnek. Vinicius dolgozni akar, és ez jó”.

Hosszú hét?
„A játékosok jobb szeretnek meccseket játszani, most volt egy egész hetünk amikor csak edzés volt. Hosszú, de jó hetünk volt. Időnként nem baj, ha van ilyen is”.

A Manchester City kizárása a Bajnokok Ligájából
„Jobb szeretek a labdarúgásról beszélni. Játszunk majd ellenük, és nem lesz más ettől semmi, mert nagyon versenyképes és erős csapat a City. Készen fognak állni az összecsapásra, a bajnokságban is jól teljesítenek. Nagyon kemény meccsek lesznek, de jelenleg engem csak a holnapi mérkőzés érdekel, csak erre összpontosítok. Nem akarok a kizárásról beszélni, mert nem az én tisztem erről véleményt formálni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend