Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-17 11:26 ___Samy___ as.com
Bale és a góltalanság Érdekességek, statisztikák

Már 337 napja annak, hogy Gareth Bale legutoljára hazai pályán tudott bajnoki gólt szerezni. Tehát kijelenthető, hogy szinte Zidane visszatérése óta Gareth Bale nem tudott a Santiago Bernabéuban gólt lőni bajnoki mérkőzésen.

Ezek a számok bizonyítják, hogy a walesi játékos közel sincs élete formájában, ráadásul a pályán és az azon kívüli problémák még tovább növelik a közte és Zidane között lévő szakadékot. Bár a múlthéten még az ügynöke próbált a ‘jó zsaru’ színben feltűnni, de semmi nem mutat arra, hogy az edzőjével való kapcsolata tényleg felhőtlen lenne.

Számos mérkőzésen való mellőzést követően Bale az Osasuna ellen ismét a kezdőben találta magát, de nagyon visszafogott teljesítményt nyújtott, és a 70. percben le is cserélték. Akárcsak tegnap.

Egyébként a tegnapi mérkőzés egy mérföldkő volt a walesi számára; legutóbb pont a Celta ellen tudott betalálni hazai közönség előtt, ami 2019. március 16-án volt.

Ha ehhez még hozzávesszük azt, hogy ebben az idényben csak három gólja van minden sorozatot figyelembe véve (dupla a Villarreal vendégeként, egy gól az Unionistas elleni kupameccsen), joggal merül fel sok emberben a kérdés, hogy Bale mégis mit kereshet a kezdő közelében?!

Sajnos az utóbbi időszakban a sérülésekkel is hadilábon áll. Az elmúlt 14 hónapban csak nyolc mérkőzést tudott végig a pályán tölteni.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend