Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-17 11:40 ___Samy___ as.com
Reinier már Madridban Átigazolási hírek

A Real Madrid új szerzeménye, a brazil Reinier szombaton már Madridba repült, és a tegnapi mérkőzést is a lelátón nézhette végig.

Reinier Jesús szombat reggel érkezett meg Madridba Rio de Janeiróból, egy közvetlen járattal. Az utazás előtt a 18 éves játékos egy néhány napos pihenőt kapott, hiszen korábban az U23-as válogatottal vett részt egy olimpiai selejtezőn.

Bár a klub még semmit nem közölt hivatalosan, a játékos bemutatása várhatóan ezen a héten fog megtörténni. A La Sexta szerint csütörtökön lesz a nagy nap.

Reinier esetében az a terv, hogy a következő fél évet mindenképp a Castillánál tölti, mivel az első csapatban nincs hely. A klub a 19-es számú mezt tartotta fent a számára. A hátralévő fél évben összesen 13 mérkőzésen léphet pályára Raúl csapatában, akik négy pontra vannak a rájátszást érő helytől. A Castilla a következő fordulóban a Sanse csapatát látja vendégül, vasárnap. Ez lehet az a mérkőzés, amin Reinier bemutatkozhat.

A brazil játékos már edzésbe is állhat, nem kell megvárnia a bemutatását. Játékra kész, mivel az elmúlt egy hónapban hat mérkőzést is játszott az utánpótlás válogatottban. Nem érdemtelenül, hiszen ezeken a meccseken kiharcolták a tokiói olimpián való részvételt.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend