Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-22 11:25 Santavecz Anita marca.com
Modricon múlik a Real Madrid középpályájának jövője Átigazolási hírek

Luka Modric szerződése 2021-ben fog lejárni és a Real Madrid átigazolási stratégiája, a csapat tervezett középpályája a horvát játékos döntésétől függ majd.

A 2018-as Aranylabdát elnyerő Modric a horvát válogatott Világbajnokságon nyújtott teljesítményével hívta fel magára ismét a figyelmet, amely több csapat érdeklődését is felkeltette.

Az ajánlat-roham azonban csillapodott és Modric a Blancóknál maradt, ahol nehéz 2018/2019-es szezont töltött el. Igaz ugyan, hogy Zinedine Zidane visszatérésének első hónapjaiban Modricnak nehézségei támadtak a régi formájába való visszalendüléssel, de mostanra sikerült megtalálnia a régi lendületét és újra a Real Madrid egyik fogaskerekének számít.

Gólok tekintetében az idei szezon Modric egyik legjobb évadnak számít, és az idényben már ötször talált a kapuba. Habár a fontos mérkőzéseken például a PSG, az Atletico Madrid és a Barcelona ellen csupán a kispadon jutott számára hely, de az Atletico elleni Szuperkupa döntőn visszatérhetett a kezdőcsapatba.

A nyáron zárja nyolcadik szezonját a Real Madridnál és valószínű, hogy a horvát sztárt ajánlatokkal fogják megkeresni. A karrierjére vonatkozó döntése meghatározó lesz a Blancók számára is, hiszen Martin Odegaardot sokan Modric utódjának tekintik.

A norvég középpályás kölcsönszerződése 2021-ben jár le a Real Sociedadnál, és annak ellenére, hogy a csapat biztos abban, hogy a Real Madrid tartani fogja a szavát és a norvég marad 2021 nyaráig, Odegaard az eredeti csapatához való esetleges korai visszatérése igazából a horvát játékostól függ. Odegaard nyilvánvalóvá tette, hogy a jövőben szeretne kulcsszerepet játszani a Blancóknál és Modric lehetséges távozása megnyitná az utat a visszatéréséhez.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend