Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-22 17:52 Perry marca.com
Zidane dilemmája a Levante elleni meccs előtt: Marcelo vagy Mendy? Spanyol Bajnokság

A Real Madridot egy mérkőzés választja el a Clásico-tól és Zinedine Zidane-nak komoly fejfájással kell szembenéznie az előbb említett Levante elleni meccs előtt, mivel választania kell Marcelo és Ferland Mendy között.

A Francia védő fantasztikusan játszik, mióta a nyáron megérkezett a Lyon-tól és hamar bebetonozta magát, mint kezdő balhátvéd, ugyanakkor fegyelmezettség terén még van mit tanulnia.

Mendy egy sárgalapra van az eltiltástól és amennyiben ezt megkapja a Levante ellen, úgy ki kell hagynia a rendkívül fontos Barcelona elleni összecsapást, aminek nagy hatása lehet a bajnoki versenyfutásra.

Megoldást jelenthet, ha a Levante ellen Marcelo játszik és Mendy megelőzésképpen kimarad a csapatból. Azzal együtt, hogy Zidane bízik a Brazilban, ez nem olyan egyszerű kérdés, mint régebben lett volna.

Marcelo teljesítménye visszaesett, nem véletlen, hogy Santiago Solari irányítása alatt Sergio Reguilón rengeteg játékidőt kapott, és az sem véletlen egybeesés, hogy a csapat rögtön leigazolta Mendyt a nyári átigazolási időszakban.

Marcelo sokszor küszködött a szezon folyamán és ezzel együtt jöttek a csapat gyengébb eredményei is. Mendy nem került be a kezdőbe a legutóbbi, Celta Vigo elleni összecsapáson és a csapat csak egy 2-2-es döntetlent ért el, ezzel pedig ismét nyílt lett a küzdelem a bajnoki trófeáért.

A Real Madrid nem engedheti meg magának, hogy pontot veszítsen a Levante ellen, mivel ez hatalmas nyomást helyezne a csapatra az El Clásico előtt, Zidane-nak ezt el kell kerülnie.

Ugyanakkor azzal is tisztában van, hogy nem lenne jó a Barcelona elleni összecsapásra Mendy nélkül kiküldeni a csapatot, így mérlegelnie kell, hogy Marcelo jelenléte a Levante ellen növelheti-e az esélyt a pontvesztésre.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend