Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-23 09:06 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „A gól nem jött össze, pedig az lenne a legfontosabb” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 25. forduló 2020 FEB 22 (szombat) 21:00 Estadi Ciutat de València 1-0

A Levante elleni vereség után Zinedine Zidane így értékelte az este történéseit:

„Rosszul érezzük magunkat, mert sikerült átmennünk a labdával az ő térfelükre, és sok helyzetet dolgoztunk ki, de gólt nem sikerült egyikből sem szereznünk, márpedig az lenne a legfontosabb. A második félidőben nekünk jött a Levante, és be is találtak egyszer”.

„Jó teljesítményből átmentünk nem annyira jó teljesítménybe. A szünet után szenvedtünk. A Levante egy igazi helyzetet dolgozott ki, és azt be is lőtték, ez a valóság. Tudjuk, hogy előre tudunk lépni ebből, és az egész keret energiájára szükségünk lesz hozzá. Bosszant minket, hogy nem sikerült megszerezni a győzelmet, de három napon belül újabb meccs vár ránk, szóval arra kell összpontosítanunk. Jövő héten mindenért játszunk, és azokra a jó dolgokra kell építenünk, amiket eddig csináltunk”.

„Ilyen a labdarúgás, az ilyesmi megtörténik. Voltak jó pillanataink a szezon során, míg a legutóbbi két meccs negatív végeredménnyel zárult. Nem szabad leszegett fejjel haladnunk, folytatnunk kell a munkát, és erővel, bátorsággal és energiával kell keresnünk a kiutat. El kell fogadnunk a vereséget, és úgy kell gondolnunk a következő hétre, mintha mindenért játszanánk”.

Hazard sérülése
„Nem néz ki jól, mert ott fájt neki most is, ahol korábban sérülése volt. Meglátjuk, mi lesz, most fájdalmai vannak, holnap meg fogjuk vizsgálni alaposabban”.

El Clásico
„A legutóbbi két meccsen öt pontot hullajtottunk el, és tudjuk, hogy nyernünk kell a Barcelona ellen hazai pályán. Igyekszünk a tőlünk telhető legjobbat nyújtani majd, de előtte még szerdán is van egy meccsünk. Tudjuk, hogy mindkét meccs mennyire fontos, és igyekeznünk kell nyerni”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend