Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-23 09:25 e.gergo realmadrid.com
Ramos: „Döntő fontosságú hét vár ránk, egységesnek kell lennünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 25. forduló 2020 FEB 22 (szombat) 21:00 Estadi Ciutat de València 1-0

A Real Madrid csapatkapitánya is nyilatkozott a Levante elleni mérkőzés lefújása után:

„Bosszant minket a helyzet, mert nem sikerült megszereznünk a három pontot és megtartani a vezetést a tabellán. Jól játszottunk, úgy ahogyan a hét során gyakoroltuk, csak a gól hiányzott”.

„Döntő fontosságú hét vár most ránk, szóval dolgoznunk kell és nem szabad feladnunk. Voltak ma is jó helyzeteink, de befejezni nem tudtuk őket. A Levante-nek csak egy helyzetre volt szüksége, és gólt is szereztek belőle. Az egységre és erőre most nagyobb szükség van nálunk, mint valaha”.

Helyzetek
„Az eredménytől eltekintve elégedettek lehetünk a meccsel. A csapat jól játszott. Tartottuk a labdát, tudtuk hogy játsszunk egy kemény ellenféllel szemben, akik intenzív focit játszanak. Nyitottunk területeket a pályán, és kialakítottunk pár igazán jó helyzetet is. A gól nem jött, de dolgozni fogunk ezen a héten”.

Összpontosítás
„Folyamatosan koncentrálnod kell, hogy a csapattársaid ne szenvedjenek kárt miattad, én is nagyon óvatos voltam a meccsen végig, hogy ne kapjak piros lapot -miután a tizedik percben besárgultam. A játékvezetők követhetnek el hibákat, tiszteletben kell ezt tartani. De reméljük a következő már a mi javunkra lesz”.

Manchester City és Barcelona
„Nagyon várjuk már ezeket a meccseket. Rossz eredményekkel érkezünk ezekre a meccsekre, nehéz a tabella éléről visszamenni a második helyre. Nehéz volt az élen maradni, de tovább kell lépnünk. Varázslatos hét vár ránk, nagy dolog a Bajnokok Ligájában játszani, és a bajnokság első helyezettje ellen játszani. Ezen a héten megmutathatjuk, hogy miről is szól a Real Madrid, és nagy lépést tehetünk előre ha először a City ellen, majd a Barcelona ellen is nyerni tudnánk”.

Hazard
„A rossz hír ma este Hazard sérülése. Remélhetőleg nem olyan komoly, mint amilyennek először tűnt. Meg fogják vizsgálni az orvosok, és mihamarabb visszatér majd. Úgy tűnik amikor rendbe jön és tudná a csapatot segíteni, ismét lesérül”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend