Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-23 09:34 e.gergo realmadrid.com
Carvajal: „Túl megengedőek voltunk az első félidőben” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 25. forduló 2020 FEB 22 (szombat) 21:00 Estadi Ciutat de València 1-0

A Levante elleni vereség után megszólalt Dani Carvajal és Federico Valverde is.

Dani Carvajal

„Túl megengedőek voltunk az első félidőben, és Morales aztán nagyszerű gólt lőtt nekünk később. Az utolsó negyed órában sem sikerült megszereznünk a gólt, és ez három pontunkba került. A csapat teljesítménye visszaesett. Bekaptunk aztán egy gólt, és görcsös lett a csapat, hogy megfordítsuk a meccset”.

„Egy héttel ezelőtt még vezettük a bajnokságot, ma este már a Barcelona van előttünk a tabellán. Az világos, hogy nem eshet vissza a teljesítményed. Most a szerdai meccsre kell gondolnunk, az első meccs vár ránk egy kemény párharcból. Igyekszünk majd nagyszerűen játszani, és a mi oldalunkra billenteni az esélyeket. A szerdai meccs után gondolunk majd csak a vasárnapi meccsre”.

Campaña kezezése
„A játékvezető tudja, hogy mikor fújja be ezeket. Néha befújják az ilyesmit, néha nem. Furcsa. Nem tudom, mit mondhatnék, mert a játékosok maguk nem tudják, hogy ilyenkor mi történik. A játékvezető és a videóbíró döntéseire kell hagyatkoznunk nekünk is”.

Fede Valverde

„Szomorúak és csalódottak vagyunk, mert győzelmet akartunk szerezni, és nem sikerült. Volt pár tiszta helyzetünk, amiket nem fejeztünk be. A Levante aztán jött, gólt szerzett és ezzel el is döntötte a meccset. Frusztráló, amikor nem tudod megszerezni a győzelmet, de holnap ismét munkába állunk, és száz százalékot fogunk beleadni”.

„Két hatalmas mérkőzés vár ránk, és motivációra van szükségünk. Erős csapatok ellen játszunk majd, igazi kihívás lesz. Jól kell játszanunk ahhoz, hogy megváltoztassuk a jelenlegi helyzetet, és meg akarjuk mutatni az embereknek, hogy a győzelemért játszunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend