Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-23 21:59 Santavecz Anita managingmadrid.comas.com
AS: A Real Madrid 2022-ig meghosszabbította Benzema szerződését Egyéb hírek

Karim Benzema, a Real Madrid támadója már aláírta a szerződésének meghosszabbítását a klubbal és 2022-ig marad a spanyol fővárosban az AS értesülései szerint.

Benzema legutóbbi szerződése 2021-ig kötötte őt a klubhoz és a támadó briliáns 2019/2020-as szezonja miatt a szerződéshosszabbítás mellett döntött. Benzema 34 éves lesz az új szerződés lejártakor és világos, hogy akkorra már szüksége lesz a csapatnak egy játékosra, aki helyettesíteni tudja a francia csatárt. Benzema az utóbbi időben a vezetői oldalát is megmutatta és talán később, ha hajlandó lenne kispadon lévő pozíciót elfogadni, akkor elképzelhető, hogy nem ez az utolsó szerződése a Real Madriddal.

Sergio Ramos és Luka Modric szerződése 2021-ben fog lejárni és még korántsem biztos, hogy a klub fel fog ajánlani nekik egy extra évet, ahogyan tették azt Benzemával, tekintve, hogy Ramos 34 éves lesz most márciusban, Luka Modric pedig már 35 esztendős lesz idén szeptemberben.

Karim Benzema szerződéshosszabbítását a Transfermarkt.de portál is tényként kezeli már, a klub azonban nem adott még ki erről hivatalos közleményt. A spanyol AS úgy értesült, hogy az idei szezon vége után jelentik be a kontraktus kiterjesztését. Jelenleg élő szerződését a francia csatár még 2017-ben írta alá a csapattal.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend