Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-27 09:55 Daveko realmadrid.com
Casemiro: „Ha valaki képes innen fordítani, az a Real Madrid” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A játékosok a Manchester City elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő után nyilatkoztak a sajtó munkatársainak.

Casemiro

„A párharc még nincs lefutva, ugyanis ha valaki képes innen visszajönni, az a Real Madrid. 75 percig nagyszerűen teljesítettünk, az utolsó 15 percben viszont rosszra fordultak a dolgok. Habár legyőztek minket, nincs minden veszve. Az utolsó negyed órában nem volt meg a kellő intenzitás, nem tudtunk irányítani. Visszaestünk, ha pedig egy topcsapatot engedsz lövésekhez jutni, gólt fognak szerezni. Erre nincs kifogás.”

„A City elleni mérkőzés a múlt, mostantól a Barcelona elleni meccsre kell összpontosítanunk. A hibák, amiket elkövettünk, nem ismétlődhetnek meg. Volt egy 15 perces kihagyásunk, ami nem történhet meg újra. Mostantól a Barcelonára kell gondolnunk. Tudjuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk Angliában, de a Barcelonára kell koncentrálnunk.”

„Erre való a VAR. Ha meg sem nézi az esetet, nem tudunk mihez kezdeni. Ha Ramos lökést érzett… A VAR feladata a játék segítése.”

Vinicius Jr.

„Nyugodtnak kell maradnunk. Idegenben nyerni fogunk, és kiharcoljuk a továbbjutást. Nem koncentráltunk eléggé az utolsó 15 percben, ezért tudtak két gólt is szerezni. Tudjuk, hogy nehéz visszavágó vár ránk, de meg fogjuk fordítani a párharcot.”

„Keményen fogunk dolgozni, és megőrizzük a hidegvérünket. Teljes mértékben a Barcelona elleni, vasárnapi összecsapásra koncentrálunk. Nehéz lenyelni ezt a vereséget, mivel hazai pályán előnybe kerültünk, végül mégse nyertük meg a meccset. Nem beszéltünk meg semmit az öltözőben. Fájó a jelenlegi helyzet, de emelt fővel vágunk neki az előttünk álló mérkőzéseknek.”

„Biztos vagyok benne, hogy Gabriel Jesús meglökte egy kicsit Sergio Ramost, ahogy én is Mahrezt még az első félidőben. Nem szükséges visszanéznem a telefonomon, mindenki láthatta, hogy Jesús lökte Sergiót.”

„Köszönöm a szurkolóknak a támogatást. Továbbra is keményen fogunk dolgozni azért, hogy megnyerjük a hazai meccseinket, szurkolóink pedig segítenek minket ebben.”

„Mindig kezdeni akarok, mivel így tudom a legjobban segíteni a csapatot. Azért vagyok itt, hogy segítsek. A gólpasszomat szívesen elcserélném egy győzelemre.”

Courtois

„Kissé szenvedtünk, nekem pedig be kellett mutatnom néhány védést. 1-0-ig összességében jól teljesítettünk. Behozták a villámgyors Sterlinget, majd 5 perc alatt elvesztettünk egy meccset, amit addig irányítottunk. A labdarúgásban ez már csak így megy. Magabiztosak vagyunk a vasárnapi mérkőzés előtt. Tudjuk, mit kell tennünk a Barcelona legyőzéséhez.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend