Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-27 11:03 ___Samy___ marca.com
Benzema nagy estéje… lehetett volna Egyéb hírek

Karim Benzema sokat adott a Real Madrid számára ebben az idényben, de a 2020-as esztendő megkezdése óta egész egyszerűen nem találja a korábbi formáját. Pedig most itt lett volna a nagy lehetőség a Manchester City ellen.

Azt már az elején leszögeznénk, hogy a vereség nem csak Benzema hibájából ered. Ehhez hozzájárult maga Zidane és a csapat többi játékosa is. Ugyanakkor mindig azt várja az ember, hogy majd a francia feltűnik és a semmiből gólt szerez, ezzel megmentve csapatát. Ez azonban mostanában közel sincs így.

Ennek a szöges ellentéte volt Kevin De Bruyne, aki gyakorlatilag ízeire szedte a Real Madrid védelmét. Az egyenlítő gól előtt például négy embert cselezett ki és rajzolta a labdát csapattársa fejére.

Az elmúlt hónapokban úgy nézett ki, hogy a Real Madrid tökéletesíteni tudta a hagyományos 9-es játékos nélküli játékát, de sajnos mostanában a csapat visszább esett; elvesztette hátul a stabilitását és akadozik a támadójáték is. Szinte csak Vinicius Jr. az egyetlen játékosa a csapatnak, aki meg meri verni az emberét.

Egy fejes az első félidőben, aminek a kipattanóját Vinicius nem tudta gólra váltani. Ennyire telt Benzema erejéből egész meccsen. Nem játszotta be azokat a területeket, amivel befolyásolni tudta volna a mérkőzés alakulását. Ez pedig elengedhetetlen a Real Madrid csatárától.

Az idény során pedig már sokszor mentette meg a csapatát, sőt, még a szezon legjobb játékosa címért is versenyben volt, de a Real Madrid visszaesésének egyik oka pont a hetek óta tartó gyenge formája.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend