Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-27 11:42 ___Samy___ managingmadrid.com
Mbappé: „14 évesen a Real Madridnál edzettem” Nyilatkozatok

A ‘The Players Tribune’ a napokban Kylian Mbappéval készített egy terjedelmesebb interjút. Ebben gyakorlatilaga francia játékos az egész életéről mesélt, természetesen arról is, mikor 14 évesen Spanyolországban járt.

Annak idején, a tinédzser Mbappé Madridban járt, de nem csak kirándulás céljából. Az édesapja kapott egy telefonhívást a Real Madridtól, és közölték vele, hogy a fiát szívesen megnéznék egy edzésen. A fiatal játékos óriási meglepetésben részesült, hiszen maga Zinedine Zidane volt az, aki felvette őket a reptéren.

„A 14. születésnapom előtt egy nagyszerű meglepetésben volt részem. Az édesapám kapott egy telefonhívást valakitől, aki a Real Madridnál volt. Meghívtak engem Spanyolországba egy edzésre az ünnepi szünet ideje alatt. Szó szerint sokkolt, mert valójában elmondták édesapámnak, hogy ‘Zidane látni szeretné a fiát.’ Akkoriban ő még sportigazgató volt. Természetesen majd kiugrottam a bőrömből. Kétségbeesetten mentem volna már azonnal.”

„Azonban ez nem volt egyszerű, mert tulajdonképpen a játékosmegfigyelők akkor kezdtek el járni a meccseimre és már a médiától is kaptam egy kis figyelmet. 13 évesen ezt nem tudod hogyan kell kezelni. Nagy volt a nyomás, és a családom szeretett volna megvédeni.”

„De tulajdonképpen azon a héten volt a születésnapom, és azt nem tudtam, hogy a szüleim már előre megszerveztek mindent a klubbal. Így ajándékként elvittek engem Madridba.”

„Ez egy hatalmas meglepetés volt a számomra!”

„És hiszik vagy sem, senkinek nem mondtuk el hová megyünk. Még a legközelebbi barátaimnak sem mondtam el, mert túl ideges voltam. Ha a dolgok nem alakultak volna jól, nem akartam csalódást keltően hazajönni a szomszédokhoz.”

„Sosem felejtem el azt a pillanatot, mikor megérkeztünk a repülőtérről az edzőközponthoz. Zidane találkozott velünk a parkolóban az autója mellett, ami természetesen egy nagyon szép autó volt. Üdvözöltük egymást, aztán felajánlotta, hogy elvisz a központba edzésre. Aztán mutatott az első ülésre, hogy ‘Gyerünk, szállj be.’

„De én lefagytam, és csak annyit kérdeztem tőle, hogy ‘Húzzam le a cipőmet?’ Hahaha, fogalmam sem volt róla miket beszélek, de az Zizou autója volt! Nagyon mulatságosnak vélte ezt, és csak annyit mondott, hogy ‘Természetesen nem, gyere, szállj be.’

„Egyenesen a pályához mentünk, és nekem csak folyton az járt az eszemben, hogy Zizou autójában ültem. Én Kylian vagyok Bonyból. Ez nem lehet valós. Valószínűleg még mindig alszok a repülőn.”

„Időnként, mikor ilyeneket átélsz, olyan mintha álom lenne.”

Nyilvánvaló, hogy a Real Madrid, különösen Zidane már évek óta követi a fiatal francia játékát. Ráadásul úgy tűnik, hogy a játékosnak sincs ellenére, hogy egy nap a Real Madridban, példaképe irányítása alatt játsszon.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend