Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-02-28 09:56 Daveko marca.com
A Bernabéu félelmetes… a Real Madrid számára Egyéb hírekÉrdekességek, statisztikák

A Manchester City együttese a legújabb csapat, amelyik a Santiago Bernabéu stadionból győzelemmel távozott egy Bajnokok Ligája összecsapás után.

A madridiak az ebben a szezonban lejátszott 4 hazai BL mérkőzésükből mindössze egyet nyertek meg: a Galatasaray elleni kiütéses, 6-0 arányban megnyert csoportmeccset. A Club Brugge és a Paris Saint-Germain egyaránt 2-2-es döntetlent ért el a Real otthonában. A City szintén két gólt szerzett szerdán, azonban ez már a győzelmet jelentette számukra.

A hazai eredménytelenség az előző szezont vizsgálva is szembeötlő. Az Ajax négy alkalommal, a CSZKA Moszkva háromszor, a Viktoria Plzen pedig egyszer vette be a hazaiak kapuját.

A Real Madrid már a legutóbbi BL-sikerével végződő szezonban is megszenvedett saját stadionjában: a Kijevig vezető egyenes kieséses hazai mérkőzések mindegyikén hátrányba került.

A baljós jelek már az előző hetekben megfigyelhetőek voltak. A Real Sociedad négy gólt szerzett a Spanyol Kupa negyeddöntőjében, a Celta Vigo pedig két gólt szerezve csent pontot a Bernabéuból. Rajtuk kívül az Athletic Bilbao, a Real Betis és a Real Valladolid egyaránt bajnoki ponttal távoztak Madridból.

A vasárnapi vendég a Barcelona lesz, akik négy mérkőzés óta nem tudtak nyerni idegenben…

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend