Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-03-17 18:29 ___Samy___ marca.com
Reguilon és Hakimi fenyegeti Marcelo jövőjét Átigazolási hírek

Ferland Mendy gyakorlatilag átvette a kezdőtagságot a védelem bal oldalán, Marcelót pedig a kispadra tette. Ugyanakkor még ez a hely sem biztos a brazil bekk számára.

Marcelo a lehetséges 39 mérkőzésből csupán csak 19-en kapott lehetőséget ebben az idényben. Emellett még a sérülések is akadályozták abban, hogy ismét visszaszerezze régi formáját.

Ráadásul mind Sergio Reguilon, mind Achraf Hakimi jó idényt fut a csapatában, így mikor nyáron visszatérnek a csapathoz, Zidane döntésre lesz kényszerítve Marcelo jövőjét illetően.

A brazil játékos szerződése 2022-ben jár le, azonban Mendy egyértelműen átvette az ő helyét a kezdőcsapatban. A francia jobb választás a jövőre nézve, illetve védekezésben jobban teljesít, mint brazil kollégája.

Aztán ott van Reguilon, aki posztja szerint is balhátvéd. Fantasztikus szezonja van a Sevillánál, és számos Real Madrid drukker figyelmét felkeltette teljesítményével.

Németországban pedig Achraf Hakimi fut pazar szezont; 7 gól és 10 gólpassz áll a neve mellett a Dortmund színeiben. A 21 éves játékos egyik nagy előnye, hogy a védelem mindkét oldalán, illetve a középpálya jobb oldalán is bevethető.

A két saját nevelésű játékos tehát nagy befolyással bír Marcelo jövőjére, hiszen az teljesen nyilvánvaló, hogy nem lehetnek egyszerre a keret tagjai. Zidane-nak döntést kell hoznia, hogy megtartja Marcelót vagy kinyitja neki az ajtót, és elengedi.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend