Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-03-26 08:46 ___Samy___ marca.com
A Real Madrid kerete is harcba száll a koronavírus ellen Egyéb hírek

Ahogy Spanyolországban szinte mindenkit, úgy a Real Madrid játékosait is nagyban érinti az egészségügyi helyzet, amit a koronavírus okozott.

Ezért a keret tagjai közvetlen módon szeretnének hozzájárulni a COVID-19 elleni küzdelemhez még annak ellenére is, hogy mindegyiküknek karanténban kell lennie Trey Thompkins kosárlabdázó pozitív tesztje miatt.

A MARCA úgy tudja, hogy a játékosok folyamatosan tartják egymással a kapcsolatot, és már dolgoznak egy pénzügyi támogatási terven a társadalom minden szintjét megrázó világjárvány enyhítésére.

A kerettagok szeretnék biztosítani, hogy a segítség közvetlenül az öltözőben lévőktől érkezzen. Mindezt úgy, hogy az anyagi hozzájárulás a lehető leghasznosabb legyen, a társadalom egészét tekintve pedig a legnagyobb haszonnal járjon.

A játékosok minden tőlük telhetőt szeretnének megtenni egy olyan válság közepette, ami gyakorlatilag a társadalom alappilléreit teszi próbára. Azonban a hivatalos bejelentés előtt 100%-ig biztosak akarnak lenni abban, hogy mit is tegyenek, hogyan tegyék és hol.

Ennek eredményeként már meg is tették az első lépéseket, a csapatkapitányok például már minden területről kapnak szakértői tanácsokat. Erre pedig azért van szükség, hogy megbizonyosodjanak arról, a pénzügyi támogatásuk olyan helyre jut el, ahol a legnagyobb szükség van rá és az emberek hasznára válik.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend