Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-03-26 09:55 ___Samy___ as.commarca.com
Hazard: „A második idényem alapján leszek megítélve” Nyilatkozatok

Eden Hazard első idénye Spanyolországban nagyon rosszul sült el. A belga támadót több sérülés is hátráltatta, ami miatt nem is nagyon tudott pályára lépni a Real Madridban.

A legutóbbi sérülése – amit még a Levante ellen szedett össze február 22-én – műtéti beavatkozást igényelt. Emiatt már a koronavírus megjelenése előtt is azt jósolták neki, hogy ebben az idényben már nem léphet pályára a Real Madrid színeiben. Hazard pedig már a 2020/21-es idényre gondol.

„Jól vagyok! Nem megyek el otthonról, vigyázok magamra. Gyógyulgatok a sérülésemből, múlthéten volta varratszedés. Most már egy kicsit keményebben dolgozhatok. Ismét tudok sétálni, szóval minden jól halad!”

„Az első idényem a Real Madridnál rosszul sikerült, de nem minden tekintetben. Ez az alkalmazkodás éve volt. A második idényem alapján leszek megítélve. Rajtam múlik, hogy jövőre jó állapotban legyek.”

„A csapat jó. Nagyszerű tapasztalatszerzés ez a számomra. Még mindig van négy év hátra a szerződésemből, és remélem formában leszek. Fogalmam sincs, hogy mikor játszhatunk újra. Tegnap beszéltem Zidane-al, és ő sem tudja. Meg kell próbálnunk formában maradni. Nem tudjuk, hogy a bajnokság elkezdődik-e vagy sem, reméljük igen és így jó vége lehetne az idénynek. Ha nem tudjuk befejezni, akkor így jártunk.”

Korábban reménykedtek abban, hogy Hazard visszatérhet a nyári Európa-bajnokságra, de mivel a torna a koronavírus miatt át lett rakva 2021. nyarára, ezért a belgának van még egy éve, hogy jó formában érkezzen meg az eseményre.

„Arra számítottam, hogy felépülök addigra, így most csalódott vagyok a változtatás miatt. Úgy terveztem, hogy játszani fogok. Így 2021-ig van még egy évünk, ami nagy kár, de a bokám legalább lehetővé teszi, hogy visszanyerjem a formám.”

„Szerintem ez nehéz a szurkolóknak, mert minden nyáron szeretnének látni egy válogatott tornát, és ez nagy kár értük. Azonban úgy gondolom, hogy vannak az életben prioritások, ami miatt el lett törölve. A futballisták is olyanok végső soron, mint bárki más. A következő évig várnunk kell.”

A Radio Télévision Belge de la Communauté française-nek adott interjúja végén természetesen a koronavírusról is szó esett. A belga támadó azonban minden előírást betart.

„Nem fogom azt mondani, hogy én nem kaphatom el. Otthon vagyunk, nem mehetünk ki, nem láthatunk senkit…Egy kicsit aggódom, mint bárki más. De azok miatt jobban aggódom, akiknek nincs, ki vigyázzon rájuk, akiknek több problémája van.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend