Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-03-30 10:32 ___Samy___ mana
Haaland szeretne a Real Madridban játszani Átigazolási hírek

A spanyol újság, az ABC szerint Haaland szeretné, ha karrierje következő állomása a Real Madrid lenne.

Haaland állítólag már megkérte a Dortmund vezetőségét, hogy ha a 75 millió eurós záradékától eltérő ajánlat érkezne érte, akkor tudassák azt a Real Madriddal, így a spanyolok növelni tudnák az ajánlatukat. Azonban a Dortmund még legalább egy évre szeretné megtartani a norvég csodagyereket.

Haaland 75 millió eurós kivásárlási ára egy nagyon tetszetős célponttá teszi őt számos európai klub számára. Mivel a koronavírus nagyban befolyásolja a futballt is, ezért Haaland ára még akár olcsóbb is lehet a fent említettől. Ráadásul az átigazolási piac nyitási és zárási dátuma sem ismert, így ennek értelmében az ezt követő átigazolási időszak dátuma közel sem biztos. Tehát a Dortmund ennek fényében lehet hajlana a mostani eladásra.

Az Evening Standard beszámolója szerint a Real Madrid szeretné aktiválni idén nyáron Haaland 75 millió eurós kivásárlási árát. Azonban azt nem tudni, hogy Benzema mellett mennyire lenne kirobbanthatatlan kezdő, de a norvég még mindig csak 19 éves, és Európa egyik legjobb csatára lehet.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend