Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-03-31 08:58 ___Samy___ as.com
Benzema Giroudról: „Ne keverjük össze a Forma 1-et a gokarttal” Nyilatkozatok

Karim Benzema vasárnap az Instagram oldalán indított egy Live videót, ahol az őt követők kérdéseket tehettek fel neki, amikre ő természetesen válaszolt is.

Így adódott a kérdés számára, hogy mit gondol honfitársáról, Oliver Giroudról. Erre Karim egy motorsporttal kapcsolatos hasonlatot hozott fel:

„Ne keverjük össze a Forma 1-et a gokarttal.”

Mivel ezek elég komoly jelzők honfitársa felé, nem véletlen, hogy sok embernek nem tetszett a Real Madrid támadójának kijelentése. Emiatt Benzema pedig egy újabb poszttal jelentkezett, amiben elmondta, hogy korábban ő „csak egyszerűen az igazat mondta.”

Karim kijelentette, hogy vasárnap kiemelte Giroud erősségeit is, majd hozzátette, hogy ez a hasonlat alkalmazható saját maga és a Fenomén között is.

„Giroudról egyszerűen csak az igazat mondtam. Azonban nem emlékszünk rá, hogy mit mondtam róla, különösen arra, hogy mit ad a francia nemzeti csapatnak. Csak arra emlékszünk mikor azt mondtam, hogy én vagyok a Forma 1-es autó, ő pedig a gokart. Én ezt gondolom, ez az igazság és ennyi.”

„Most ha engem kérdezel R9-ről (Ronaldo): R9 a Forma 1-es, én pedig a gokart. Ez így van. Megyünk tovább.”

Benzema egyébként 2015 óta nem szerepelt a válogatottban Didier Deschamps döntése által. Előtte összesen 27 gólja volt 81 válogatott mérkőzésen, míg kollégája, Giroud 39 találatnál jár 97 meccsen, amivel harmadik a francia örökranglistán.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend